How to Get Rid van bedwantsen Als u een Exterminator niet kunnen veroorloven

How to Get Rid van bedwantsen Als u een Exterminator niet kunnen veroorloven

Bedwantsen zijn niet alleen fictieve ongedierte uit de kindertijd rijmpjes. In werkelijkheid, ze zijn klein, plat, roodbruine insecten die kunnen leven in uw matras en de donkere hoeken van uw huis, wachtend het bloed van uw gezin en huisdieren uit te voeren. Als je bedwantsen, zult u natuurlijk wilt worden ontdoen van hen zo snel mogelijk. Als het betalen voor een professional is niet iets wat je kunt veroorloven, hoef je niet op te geven hoop en leven met uw ongewenste gasten. Leer hoe u uw huis van deze lastige plagen te bevrijden, zonder dat in hulp van buitenaf.

Instructies

•  Voer een grondige inspectie van uw huis. Het vinden van de bedwantsen belangrijk voor gerichte reinigen en verwijderen. Demonteer je bed en laat de matras, boxspring, bedframe en hoofdeinde. Wees ervan bewust dat bedwantsen waarschijnlijk te verbergen in de matras en niet altijd zichtbaar zijn. Controleer ook donkere, afgelegen gebieden, zoals achter meubels, hoeken, plinten, kozijnen en draperieën. Wandkleden en meubels zijn ook gebieden waar bedwantsen kunnen verbergen.

•  Verzamel je beddengoed en kleding. Was ze in warm water in de wasmachine en droog ze op de heetste instelling. Als uw kleding chemisch reinigen alleen is, zet de items in een waszak en lopen door alleen de hete droger.

•  Stofzuig je huis grondig. Verplaats meubels uit de buurt van de muren en stofzuigen alle gebieden van uw huis, met inbegrip van het bed. Gebruik de stofzuiger hulpstukken om scherpe bochten te bereiken en stofzuigen van de plinten en andere spleten. Wanneer u klaar bent, zet de vacuümzak of de inhoud van de bus van de stofzuiger in een luchtdichte vuilniszak en gooi deze weg.

•  Verwijder eventuele mogelijke oorzaken en risico's van herbesmetting. Verzegelen of vul eventuele scheuren of spleten in muren of rond stopcontacten. Verwijder eventuele nesten of wild-stalstrooisel, dat kan zijn in de buurt van uw huis, zoals deze zijn ook potentiële bronnen van bedwantsen.

•  Koop een nieuw bed. In sommige gevallen kan uw bed, zodat worden besmet dat het onmogelijk is voor u om te geloven dat je jezelf hebt ontdoen van bedwantsen. Zet uw matras in een luchtdichte zak en gooi alle delen van het bed. Elimineer alle bedwantsen van uw huis alvorens in een nieuw bed.

Hints

  • Het nemen van uw beddengoed en kleding naar de stomerij zal uw risico te dragen aan de verspreiding van bedwantsen te verhogen.