How To Chemotherapie Vermijd Tijdens Kanker

Bij de bespreking van behandelmethoden voor verschillende vormen van kanker, moet de kosten / baten-verhouding altijd wegen de mogelijke voordelen van de behandeling ten opzichte van de bijwerkingen. Sommige mensen besluiten dat de behandeling methoden zoals chemotherapie, met haar begeleiden vermoeidheid en misselijkheid, zijn niet de kosten waard. Voor hen is het vermijden van chemotherapie suggereert een aantal opties, met inbegrip van straling, chirurgische verwijdering van het kankergezwel orgel, op zoek naar alternatieve behandelingen of helemaal geen behandeling.

Instructies

•  Neem contact op met uw arts over uw specifieke geval van kanker en de levensvatbare behandeling opties die je beschikbaar hebt. Er zijn veel verschillende manieren om kanker te bestrijden, dus niet van uit dat je gedwongen wordt om chemotherapie als uw enige toevlucht te accepteren zonder eerst een openhartige discussie met uw primaire zorgverlener naar de andere mogelijke behandelingen bespreken.

•  Zoek een tweede (of zelfs derde) advies als uw arts drukt uit dat chemotherapie is uw enige echte behandeling optie. Artsen kunnen aanzienlijk verschillen in hun benadering van de behandeling van kanker, dus raadpleeg dan meer dan een arts om de beste kans van het vermijden van chemotherapie als behandeling hebben.

•  Beschouw bestralingstherapie als mogelijk alternatief voor chemotherapie. Radiotherapie is een gelokaliseerde vorm van behandeling die de toepassing van hoog-radioactieve energie aan het getroffen gebied omvat. Hoewel veel van de bijwerkingen vergelijkbaar met die ervaren door chemo patiënten (zoals vermoeidheid en misselijkheid) te worden specifieke bijwerkingen algemeen alleen beperkt tot het gebied dat wordt behandeld, in tegenstelling tot de systemische neveneffecten van chemotherapie.

•  bespreken de levensvatbaarheid van chirurgische verwijdering of de-bulking (verwijdering van slechts een deel van de kankercellen massa) van de tumor met uw arts. Chirurgische verwijdering van het getroffen gebied is een optie voor gevallen van kanker die nog binnen een bepaald gebied van het lichaam. Terwijl operaties zijn eigen reeks risico's (afhankelijk van het gebied dat moet worden geopereerd), vertegenwoordigt meer in één stap behandeling van kanker, in tegenstelling tot chemotherapie - waarbij behandeling kan voortgezet maandenlang.

•  Onderzoek alternatieve behandelmethoden voor kankerbestrijding. Hoewel veel van deze methoden zijn als-of-nog wetenschappelijk onbewezen, kunnen ze nog steeds bieden u een manier om chemotherapie te voorkomen. Monster alternatieve behandelingen omvatten zuurstof therapie, biofeedback, en fysieke aanraking genezing, maar dit is nauwelijks een uitputtende lijst. Hoe dan ook, weet dat je opties buiten de orthodoxe benadering van behandelingen van kanker als je het gevoel dat ze effectiever zijn dan de conventionele geneeskunde kan bewijzen.

•  Vuilverwerking als chemotherapie is uw enige beschikbare optie en je echt het gevoel dat sterk tegen. Alleen jij kan de beslissing over de vraag of de mogelijke voordelen van de behandeling zijn de prijs die u zal moeten betalen in bijwerkingen en andere bijkomende kosten waard. Weet dat jullie de laatste scheidsrechter van uw medische lot, en niemand kan je lijden door een behandelmethode die u niet wilt, zelfs als het eindigt onvermijdelijk door costing je leven.