Hormoon HGH Spray Informatie

Hormoon HGH Spray Informatie

HGH is de verkorte termijn voor de menselijke groeihormoon. HGH wordt geproduceerd door de hypofyse en in de loop van de levensduur, productie afneemt. Door de natuurlijke afname van HGH tijdens het verouderingsproces is er belangstelling of het gebruik van HGH ouderdomsverschijnselen kunnen bestrijden zijn, volgens de Mayo Clinic. Artsen kunnen HGH injecties voorschrijven en HGH kan ook worden gekocht door bedrijven marketing pillen en sprays.

Het definiƫren van HGH

Menselijk groeihormoon heeft vele functies zoals het stimuleren van de groei en ontwikkeling bij kinderen en handhaving van organen en weefsels tijdens de volwassenheid. Kinderen en ongezonde volwassenen zullen profiteren van het gebruik van HGH; echter, gezonde volwassenen die op zoek zijn naar "reverse aging" daadwerkelijk kan leiden tot schade aan het lichaam of zelfs hun levensduur te verminderen.

Manieren om HGH verhogen

Vergroting HGH in het lichaam kan worden gedaan met injecties, pillen en sprays. HGH injecties zijn de duurste, kost ongeveer $ 15.000 per jaar. Injecties moeten worden voorgeschreven en door een arts toegediend. HGH wordt verkocht voor veel minder op via andere detailhandelaren en op het internet. HGH is beschikbaar voor aankoop in de vorm van pillen en sprays en geen arts voor toediening niet nodig.

Voors van HGH Sprays

HGH orale en nasale sprays zijn veel goedkoper dan injecties. Volgens een vordering van Sytropin, een HGH spuiten retailer, zijn dergelijke spuitbussen gezegd dat de huid strakker te maken, te verwijderen rimpels, maakt energie en houdt het hart, lichaam en spieren sterk. Natuurlijk, deze claims zijn bevooroordeeld, als de marketeer wil het product te verkopen, en er is weinig wetenschappelijk bewijs om deze beweringen te ondersteunen.

Volgens de Mayo Clinic, HGH is het nuttig om te helpen volwassenen lijdt aan spieratrofie gerelateerd aan aids, maar dergelijke claims hebben betrekking op injecties en er zijn geen wetenschappelijke beweringen die specifiek over de voordelen van sprays.

Tegens van HGH Sprays

Volwassenen op zoek naar de tekenen van veroudering te genezen kon eigenlijk veroorzaken verminderen van hun levensduur. Volgens "The Complete Idiot's Guide to the anti-ontsteking dieet," hogere niveaus van HGH ook daadwerkelijk afnemen levensverwachting ten opzichte van degenen die hebben lagere niveaus van het hormoon, gebaseerd op een studie voorgevormde met dieren. Verder hetzelfde onderzoek concludeerde verminderde niveaus van HGH verlengde de overleving van de dieren.

Waarschuwingen

De Federal Trade Commission (FTC) heeft problemen gehad met meer dan een bedrijf ten onrechte het bevorderen van de inhoud van HGH in orale sprays. De FTC beweerde dat de vorderingen van de bedrijven ', dat de sprays bevatten HGH vals waren en de sprays zijn geen HGH bevatten. De marketing van een product waarin de consument niet zou weten of het bevatte wat het beweert te zijn, misschien wel de grootste val van de aankoop van orale HGH sprays zijn.