Hoog Cholesterol Alkaline Dieet

Hoog cholesterolgehalte kan uw risico op het ontwikkelen van hoge bloeddruk en hart-en vaatziekten verhogen. Overconsumptie van verzadigde vetten uit rood vlees, boter, volle-melk en andere vetten die vast zijn bij kamertemperatuur kan tot hoge cholesterol.
Alkalische voedingsmiddelen zijn de meeste vruchten, groenten en volle granen zoals bruine rijst, gierst, quinoa en haver. Het consumeren van vetarme zuivelproducten, magere eiwitten zoals vis, peulvruchten en soja, met een breed scala aan volle granen, fruit, groenten en niet-verzadigde vetten is hart-gezond.

Waar is het slechte cholesterol?

Low-density lipoprotein, of LDL, is de "slechte cholesterol", dat hart slagaders en resultaten kan verstoppen van het eten van verzadigde vetten. Het gedetailleerd in My Food Piramide van de US Deptartment van Landbouw richtlijnen adviseren het eten van niet meer dan 10 procent van de dagelijkse vet als verzadigd vet en 30 procent overall. In plaats daarvan, verbruiken olijven, vlas, hennep zaad en saffloerolie te hoog cholesterolgehalte te verlagen.

Waarom zijn Alkaline Levels belangrijk?

Bloed heeft een 7,4 pH-niveau dat is licht alkalisch. Het eten van rood vlees, verzadigde vetten en eigeel zorgt ervoor dat het bloed zuurder zijn. Als uw dieet is rijk aan verzadigde vetten, loopt u het risico het ontwikkelen van hoger LDL of "slechte" cholesterol.
In plaats daarvan kiezen minstens 04:56 half-cup porties verse fruit, groenten, vetarme eiwitten zoals vis en peulvruchten en verbruiken niet of magere melkproducten eten. Uitoefening van elk type maakt ook het lichaam meer alkalisch.

Sample Diet

Eet volkoren toast, vetarme pannenkoeken (vers of bevroren) met een laag vetgehalte, Griekse yoghurt. Voeg een half kopje vers fruit, zoals bosbessen of ananas. Lunch en diner kunnen bestaan ​​uit 4 oz. van gebraden kip met alle zichtbare vet verwijderd (of zalm, mager rundvlees, kalkoen of mager varkensvlees). Het twee tot drie kwart-cup porties gestoomde groenten en besprenkel met lijnzaad of olijfolie.
Snack vrij op half-cup porties verse groenten en fruit. Eet eiwit bij elke maaltijd en elk tussendoortje. Voeg magere yoghurt, kwark om fruit snacks. Eet een halve tonijn of kalkoen sandwich of ongezouten noten met ongezouten, volkoren crackers.