Homeopathische remedies voor gepigmenteerde purpura Dermatosis

Homeopathische remedies voor gepigmenteerde purpura Dermatosis

Gepigmenteerde purpura Dermatosis klinkt misschien als een ernstige ziekte, maar de voorwaarde is een onschuldig als ontsierende huidaandoening gekenmerkt door vlekken op de onderste ledematen. Volgens allopathische geneeskunde is er geen behandeling voor deze andere dan laten genezen natuurlijk staat. Echter, homeopathische artsen stellen dat door behandeling onderliggende problemen van een patiënt, kunnen zij de oorzaak van de aandoening weg.

Achtergrond

Bij het draaien van de homeopathische behandelingen, het is best zelfmedicatie niet te proberen. Het idee achter de homeopathische geneeskunde is dat "als kuren willen." Met andere woorden, een kleine dosis van de dingen die zou maken je ziek kan je beter te maken. Het is meestal beter om een ​​getrainde homeopathisch arts werken met giftige stoffen zoals belladonna dan proberen om ze zelf te laten verwateren.

Oorzaken

Een homeopathische behandeling voor te schrijven, zal een arts eerst proberen om de onderliggende oorzaken van de aandoening te vinden. Bij gepigmenteerde purpura dermatosen worden de lelijke vlekken veroorzaakt door lekkende capillairen. Een homeopathisch arts kan proberen manieren te vinden om de bloedsomloop te versterken om te voorkomen dat lekkende bloedvaten te vinden.

Prescription

Meerdere verbindingen kunnen worden genomen om de bloedvaten te versterken, waaronder vitamine C. Zwakke aders zijn vaak een teken van vitamine C-tekort. Gebrek aan vitamine C en bioflavonoïden kunnen de collageen structuur in bloedvatwanden verzwakken. Een andere populaire homeopathisch middel is het gif van giftige slangen. Hemotoxic stoffen zoals slangengif remmen stolling en vernietigen rode bloedcellen. Grotere doses kan het hart vergiftigen. In de homeopathische geneeskunde wordt slangengif verdund in grote hoeveelheden lactose. In homeopathische middelen, hemotoxic stoffen versterken ader structuur, trombose of hemorraging voorkomen en helpen om vlekken en spataderen te verlichten. Sommige van deze toxines kunnen Lachesis (Bushmaster slangengif) of Bothrops.