Homeopathische remedies voor Bee Stings

Genieten van de vruchten van de outdoor zomer activiteiten kunnen leiden tot een ongelukkige ontmoeting met bijen. Moet een run-in met een van deze insecten laat je met het ongemak van een bijensteek, zijn er bepaalde homeopathische middelen die u kunt gebruiken om de pijn en de jeuk te verlichten. Op zoek naar medische hulp moet de eerste zorg van iemand die lijdt aan een allergische reactie zijn.

Aconitum napellus

Als je gestoken te krijgen, en meteen een gevoel van tintelingen, zwelling, gevoelloosheid of een brandende pijn, en het wordt begeleid door uw gevoel in paniek, Aconitum napellus is een goede remedie. Neem dan zo spoedig mogelijk, en indien de klachten aanhouden, te gebruiken in combinatie met een ander middel.

Apis mellifica

Als u allergisch bent voor bijensteken bent, zal het gebied van de beet rood of roze worden, zwellen en krijg zeer gezwollen, en het kan zelfs het gevoel heet wanneer u het aanraakt. Als die zijn uw klachten, Apis is ideaal voor u; zal een verlaging van de zwelling snel brengen.

Cantharis

Indien, na de steek, je hebt een enorm gevoel van een brandwonden of brandende pijn, en de plaats van de steek wordt een vurig rood - en zelfs blaren formulier - neem Cantharis.

Carbolicum acidum

Als je echt allergisch voor bijensteken - voel je je erg zwak en ziek, je ademhaling wordt gewerkt, en je gezicht wordt bleek - onmiddellijk medische hulp inroepen. Dit is waar carbolicum kan van pas komen; het is een korte termijn oplossing om u te gaan totdat u naar een arts of een ziekenhuis kan krijgen.

Hypericum

Als je wordt gestoken in een bijzonder gevoelig gebied - een deel van je lichaam dat veel zenuwuiteinden heeft - Hypericum is een geschikte oplossing. Steken in een dergelijk gebied meestal veroorzaakt tintelingen en gevoelloosheid of een pijnscheut. Hypericum is perfect voor het verlichten van al deze.

Ledum palustre

Ledum is handig als u meerdere factoren opmerken. Ten eerste, de zwelling van de angel is niet gelokaliseerd - het verspreidt - en je krijgt een koud, gevoelloos, zeurende pijn. Een laatste controle kan worden uitgevoerd door toepassing van koud water naar de plaats van de steek; als dat verlicht de pijn, dan Ledum is geboden.

De juiste dosering

U kunt meestal al deze homeopathische middelen in bereide potenties te kopen; proberen ze zelf mengen is moeilijk en tijdrovend. De belangrijkste dingen om te onthouden zijn deze: neem een ‚Äč‚Äčlage dosis eerste en wachten om te zien of de symptomen verbeteren; zo niet, probeer dan een andere remedie. Het is het beste dat je een homeopathische provider raadplegen om de beste dosis te bepalen.

Wanneer moet u medische hulp te zoeken

Een levensbedreigende allergische reactie komt voor bij ongeveer 3 procent van de mensen die zijn gestoken door bijen. Tekenen van een allergische reactie omvatten kortademigheid of een piepende ademhaling, zwelling van het gezicht, vooral de lippen en de tong, duizeligheid, flauwvallen of misselijkheid. Roep onmiddellijk medische hulp moet een van deze gebeurtenissen zich voordoen.