Home Remedy voor Pinkeye

Roze ogen veroorzaakt pijn, zwelling, tranen, gevoeligheid voor licht en een waterige afscheiding. Het oog lijkt roze of rood. Twee types van roze oog zijn besmettelijk, terwijl roze ogen veroorzaakt door milieuverontreinigende stoffen is het niet. Experts raden het zien van een arts bij de eerste tekenen van infectie. Besmettelijke roze oog kan voorgeschreven medicijnen nodig. U kunt rustgevende hulp te krijgen van besmettelijke en niet-aaneengesloten vormen van roze oog symptomen met een paar simpele huismiddeltjes.

Definitie en symptomen

Roze ogen of conjunctivitis is een infectie van het oog veroorzaakt door allergenen, bacteriën of virussen. Het kan worden veroorzaakt door milieuverontreinigende stoffen en irriterende stoffen. De infectie beïnvloedt de dunne membraan dat op het oppervlak van het oog (zie referentie 1).

De symptomen van roze oog verschillen afhankelijk van de bron van de irriterende. Roze ogen die wordt veroorzaakt door milieu verontreinigende stoffen en allergenen veroorzaken zwelling, jeuk en scheuren. U kunt de verlichting van dit soort roze ogen te krijgen door het nemen van allergie medicijnen, met behulp van oogdruppels, of door middel van een huis remedie (zie referentie 1).

Roze ogen die wordt veroorzaakt door virale bronnen of bacteriën veroorzaken opbouw van groene of gele afscheiding. De groene of gele waterige substantie lekt uit het oog en kan het moeilijk maken om het aangetaste oog geopend na lange perioden van slaap. Beide soorten roze ogen kan zwelling en pijn veroorzaken. Virale roze oog wordt geassocieerd met lichtgevoeligheid (zie referentie 1). Roze ogen veroorzaakt door virale infecties is zeer besmettelijk.

Pink Eye Preventie

Er zijn verschillende voorzorgsmaatregelen mensen kunnen nemen om te voorkomen roze oog. Veelvuldig handen wassen staat bovenaan de lijst (zie referentie 2). De handen moeten grondig worden gewassen met zeep voor één of twee minuten. Een andere manier om de tijd handen wassen, vooral voor kinderen, is te wassen voor zo lang als het duurt om de gelukkige verjaardag lied zingen. Andere methoden om te voorkomen dat de verspreiding van roze oog omvatten niet het delen van make-up en het gebruik van handdoeken slechts eenmaal voor het wassen (zie referentie 1).

Wanneer moet u een arts raadplegen

De meeste deskundigen raden dat je ziet een oogarts zodra u vermoedt dat het hebben van roze oog. Een arts kan vertellen of de aandoening besmettelijk is en een behandeling voorschrijven. Als u gevoelig bent voor roze ogen en je herkent de symptomen als zijnde veroorzaakt door omgevingsfactoren of seizoensgebonden factoren, kunt u over-the-counter en home remedies te gebruiken voor verlichting. Virale en bacteriële roze oog kan behandeling met antibiotica druppels of zalven (zie referentie 1) vereisen.

Home Remedies

De beste en meest effectieve oplossing voor home roze oog houdt een nat washandje. Voor roze oog met waterige afscheiding, gebruik dan een washandje gedrenkt in warm water aan de gedroogde opbouw los. Steeds een warm kompres 3:57 keer per dag. Voor roze ogen veroorzaakt door allergenen en omgevingsfactoren, gebruik dan een washandje gedrenkt in koud water om te helpen verlichten zwelling en jeuk (zie referentie 1).

Maak een kompres door het weken een washrag in gekookte kamille. Of kook theezakjes, laat afkoelen en plaats boven de ogen. Beide methoden geven rustgevende verlichting geïrriteerd, gezwollen en jeukende ogen (zie referentie 3).

Bedek of zet een pleister op roze oog. Het afdekken van het oog verhoogt oog temperatuur, waardoor de infectie te verergeren. Een ooglapje voorkomt ook natuurlijke tranen van het wegwassen van irriterende stoffen (zie referentie 2).