Home Remedy voor Phlegm

Slijm is de congestie die je voelt als je verkouden bent of wanneer uw allergie├źn of sinussen zijn omhoog te handelen. Dit slijm bouwt in uw luchtwegen, met inbegrip van uw longen, neus en keel. Het verlichten van deze congestie zal je helpen gemakkelijker te ademen en zich beter voelt. Er zijn verschillende huismiddeltjes die effectief zijn gebleken in het breken en het verlichten van u van het slijm te zijn.

Hoesten

Ophoesten van het slijm in je longen en keel is een succesvol thuis te verhelpen. Vechten tegen de drang om te hoesten zal alleen het slijm te houden in plaats langer, het bevorderen van de irritatie. Als je dat doet verdrijven het slijm, moet u om het uit te spugen, als het slikken kan veroorzaken om te komen te zitten in je keel.

Stoom

De stoom van een kokende pot water is een gemeenschappelijk huis remedie voor slijm. Tot het begint te koken Verwarm het water op het fornuis, dan giet het in een grote kom. Bedek uw hoofd met een handdoek en zweven boven de kom om de stoom te inhaleren. De warmte zal helpen los het slijm in de luchtwegen, het verminderen van de drang om te hoesten en waardoor je makkelijker ademen.

Oranges and Wine

Een combinatie van sinaasappelen en wijn kan helpen verlichten van uw slijm problemen. Schil en snijd een sinaasappel en laat deze 's nachts in een kom wijn. De volgende ochtend, bak de stukjes sinaasappel in de wijn tot ze heel zacht. Eten deze de hele dag om te helpen verlichten van de slijm blokkeert uw luchtwegen.

Spicy Foods

Het eten van hete en kruidige voedingsmiddelen is een effectieve manier om te helpen deblokkeren de slijm in je luchtwegen. De kruidigheid van het voedsel zal dun het slijm, waardoor het kan worden verdrijven uit de neus en keel. Diverse paprika's kunnen direct werken in het verlichten van u van de congestie.

Vloeistoffen

Het drinken van veel vloeistof zal u helpen gehydrateerd te blijven terwijl je lichaam vecht tegen de infectie die wordt veroorzaakt door het slijm. Het zal ook helpen dun het slijm, zodat het kan uitlekken van uw sinussen, neus en keel. Warme vloeistoffen zoals kruidenthee werken het beste op te breken congestie.