Home Remedy voor haaruitval Met DHT

Volgens de American Academy of Dermatology, twee van de drie mannen in de Verenigde Staten te ervaren een zekere mate van haaruitval, ongeveer 25 procent door de leeftijd van 30. Als u één van hen bent, kunt u het verlies van uw sloten op de schuld twee dingen - een daling van de testosteronspiegel en de omzetting van beschikbare testosteron naar DHT. Gelukkig kan haaruitval met DHT behandeld met huisremedie plaats toevlucht chemicaliën.

Ontwarren het Haaruitval Mystery

Ontmoet uw nummer 1 één vijand. U bent misschien geneigd om je haar verlies de schuld op dihydrotestosteron of DHT, en laat het daarbij. Immers, dat is de stof die haarzakjes instrueert om een ​​pauze te nemen van het kiemen - voor goed. U moet echter weten dat de echte schuldige is 5-alpha-reductase (5 ar) type II, het enzym dat vrijkomt door de haarzakjes als testosteron beginnen af ​​te vallen. Zonder dit enzym, zou de omzetting van testosteron naar DHT niet plaatsvinden, en je haar zou blijven zitten.

Zorg ervoor dat er geen andere redenen voor uw haaruitval voorbij leeftijd gerelateerde daling van de mannelijke hormonen. Een overactieve schildklier, een ophoping van giftige metalen en zelfs sommige medicijnen kunnen neerslaan haaruitval. Als u vermoedt dat een onderliggende medische aandoening een mogelijkheid in uw geval zou kunnen zijn, in overleg met uw zorgverzekeraar voor een go-ahead voordat u een huis remedie voor haaruitval met DHT.

Neem de natuurlijke aanpak van haaruitval

Concentreer je op een evenwichtige voeding die veel verse groenten en fruit, die zijn rijk aan bioflavonoïden en antioxidanten bevat. Een andere reden om zich te houden aan een plantaardig dieet is de inname van aminozuren, zoals L-lysine en L-arginine, en gamma-linoleenzuur (GLA) verhogen.

Hoewel al deze voedingsstoffen zijn essentieel voor een gezonde huid en haar, GLA, een omega-6 essentiële vetzuren, lijkt 5-alpha-reductase type II remmen. In feite, onderzoekers van de University of Chicago ontdekten dat GLA vertoont deze activiteit in vivo en in vitro, wat betekent dat in het lichaam en wanneer ingebracht in een reageerbuis. Een uitstekende bron van GLA is bernagiezaadolie.

Supplement met Saw Palmetto extract. De bessen van zaagbladpalm bevatten beta sitosterol, die fungeert als een anti-androgeen door binding aan 5-alpha-reductase en afschrikken de omzetting van testosteron in DHT. De 12 maart 2006 "Journal of alternatieve en complementaire geneeskunde" presenteerde de bevindingen van de eerste placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie naar het gebruik van Saw Palmetto en beta sitosterol effectief te behandelen haaruitval met DHT ondersteunen. De studie, die mensen tussen de leeftijd van 23 en 64 betrokken gemeld dat 60 procent van de behandelde groep vertoonde verbetering na het einde van de studieperiode.

Opmerking: Neem contact op met uw arts voordat u zaagpalmetto als u momenteel warfarine of andere bloedverdunners, vanwege een verhoogd risico op bloeden.