Home remedies voor volwassen acne bij vrouwen

Home remedies voor volwassen acne bij vrouwen

Volwassen acne treft 50 procent van de volwassen vrouwen in hun leven, volgens Acne.org. Veel volwassenen die door gezicht acne kan ook acne over het hele lichaam. Een array van over-de-toonbank en dure recepten beschikbaar zijn; kan echter een paar huismiddeltjes worden gedaan in het comfort van uw eigen huis voordat de uitgaven veel geld voor commerciële behandelingen.

Mint

Plet of hak een handvol muntblaadjes zo fijn als je kan. Muntblaadjes kunnen worden gekocht bij uw lokale supermarkt. De bladeren zal een kleine hoeveelheid sap bij geplet. Breng de bladeren en het sap naar de getroffen gebieden op je gezicht. Laat op het gezicht gedurende ten minste 10 minuten en spoel na met koud water. Gebruik deze remedie kan zo vaak als nodig om de ontsteking te verminderen en verlichten de pijn veroorzaakt door acne. Mint bevat menthol, een anti-inflammatoire en analgetische natuurlijke.

Citroensap

Meng gelijke hoeveelheden citroensap en rozenwater en rechtstreeks van toepassing zijn op acne met een watje. Er kan een eerste steek wordt veroorzaakt door het citroensap, maar het zou niet lang duren. Laat op de huid voor ongeveer 30 minuten en spoel af met lauw water. Rose water is te vinden bij de meeste reformwinkels of online en is gemaakt van rozen. Het heeft antibacteriële eigenschappen en een kalmerend effect die toon helpt beneden de samentrekkende citroensap. Breng dit mengsel op het gezicht dagelijks. Vermijden dat we in de zon na het gebruik van citroensap, want het kan de huid lichter te maken of te doen branden.

Tea Tree Oil

Tea tree olie is verkrijgbaar bij reformwinkels en sommige supermarkten. Het is een natuurlijke kruiden behandeling voor volwassen acne die de groei van bacteriën kan stoppen. Breng de olie direct op de huid met een watje dagelijks.

Havermout

Kook een portie gewoon havermout en voeg ¼ kopje honing. Laat het mengsel afkoelen en gelden voor het gezicht tenminste 20 minuten. Vermijd het gebied rond de ogen. Afspoelen met lauw water na 20 minuten tot 30 minuten. Havermout exfolieert de huid en reinigt de poriën door het absorberen van de olie van je gezicht. Honing dient als een huid toner en helpt ook in de aanvraagprocedure.