Home Remedies voor haaruitval bij vrouwen

Home Remedies voor haaruitval bij vrouwen

Wanneer de balans tussen de haargroei en verlies wordt verstoord, kan het meer haaruitval en uiteindelijk leiden tot kaalheid. Haar is niet essentieel voor het leven; maar het is een serieuze cosmetische zorg als het begint te dun en vallen meer dan normaal. Hoewel er veel medische behandelingen voor haaruitval, zijn er ook diverse natuurlijke huismiddeltjes die goede resultaten hebben gekregen.

Amla olie en Shampoo

Amla olie, ook bekend als Indiase kruisbes olie, wordt beschouwd als een waardevol hair tonic voor het verbeteren van haargroei en eenvoudig te gebruiken. Bereid door droogkoken stukjes amla in kokosolie en toe te passen op de hoofdhuid.

Om haaruitval te voorkomen en te gebruiken als een kaalheid behandeling, maak een shampoo door het mengen van 100 gram amla, reetha en shikakai. Kook deze items in twee liter water. Deze shampoo moet worden gebruikt voor een maand. Elk van deze ingrediƫnten kan online of bij uw lokale supermarkt of apotheek te vinden.

Sla en spinazie sap

Drink een halve liter van gemengde sla en spinazie sap per dag om haaruitval te voorkomen. Bereid door een bos van sla en spinazie in uw sapcentrifuge. Wanneer deze wordt ingedrukt, gewoon roer met een lepel om te zorgen dat de smaak is soepel en zelfs.

Alfalfa

Combineer het sap van alfalfa met gelijke hoeveelheden van wortel en sla sap te helpen verrijken haargroei. Drink dit op een dagelijkse basis. Alfalfa sap kan ook worden bereid met verse bladeren van de plant, maar deze zijn moeilijker te verkrijgen.

Kokosolie en Milk

Solliciteer kokosolie gemengd met kalk water of limoensap op de hoofdhuid dagelijks. Als kokosolie niet kan worden gevonden, kan kokosmelk ook worden gebruikt.

Bereid kokosmelk door slijpen kokos schaafsel en knijpen ze, of gewoon koopt bij de lokale supermarkt. Masseer de kokosmelk in de haarwortels en over de hoofdhuid dagelijks.

Korianderblaadjes

Dagelijkse toepassing van het sap van groene koriander bladeren, ook wel bekend als koriander, is ook gunstig voor haaruitval. Juice koriander met behulp van een efficiƫnte citruspers die niet alleen zal verpletteren de groente en druk deze stevig genoeg is om sap het.

Mosterd Olie en Henna bladeren

Kook 250 milliliter mosterd olie in een tinnen bekken. Successievelijk 60 gram henna bladeren in de kokende olie totdat zij worden verbrand in de olie. Filter de olie met een doek en bewaar het. Masseer de hoofdhuid regelmatig met de olie tot een gezonde groei van het haar te bevorderen.

Limoen en peper zaden

Maal samen limoen en zwarte peper zaden tot een fijne pasta te maken. Deze pasta werd gevonden dat een van de meest waardevolle remedies voor haaruitval. Breng de pasta tweemaal per dag gedurende enkele weken op de hoofdhuid of patches van kaalheid. Ofschoon deze pasta heeft een licht irriterend reactie helpt handhaven bloedcirculatie naar het getroffen stippellijn verhoogt haargroei.

Ui en honing

Wrijf de hoofdhuid met stukken ui elke ochtend en avond tot de oppervlakte begint te rood worden. Als het rood is geworden, breng een kleine hoeveelheid honing.

Zoethout

Breng een pasta van zoethout op de kale plekken voor het slapen gaan. Maal stukjes zoethout in de melk en voeg een snufje saffraan om deze fijne pasta te bereiden.

Amandelolie

Om verder haarverlies stoppen toepassing amandelolie op de hoofdhuid twee tot drie keer per dag.

Olijfolie Plakken

Maak een pasta met hete olijfolie, honing en een theelepel kaneelpoeder. Breng dit voor een bad of douche en laat het op voor 15 minuten. Afwassen achteraf.