Home Remedies voor Flat Hand Wratten

Platte wratten zijn een veel voorkomende, maar vaak gênant, huidaandoening die miljoenen mensen treft. Ze verschijnen meestal bij kinderen, jongeren en vrouwen, hoewel iedereen ze kan krijgen. Zoals de meeste wratten, platte wratten worden veroorzaakt door een stam van humaan papillomavirus (HPV). De meeste platte wratten uiteindelijk weg te gaan op hun eigen, zonder behandeling, maar voor degenen die dat niet doen zijn er veel thuis behandeling opties beschikbaar.

Wat zijn Vlakke Wratten?

Flat wratten verschijnen als kleine gezwellen op de huid, meestal ongeveer de grootte van een pen weg. Ze verschijnen vaak in clusters en kan roze, geel of bruin zijn. Platte wratten krijgen hun naam van hun afgeplatte toppen, waardoor ze een ander uiterlijk dan de meeste andere wratten. Ze zijn besmettelijk, dus zorg als je platte wratten nemen om uw handen regelmatig te wassen en te voorkomen dat het delen van persoonlijke verzorging items zoals washandjes en handdoeken.

Home Remedies voor Flat Wratten op handen

De handen zijn een van de gebieden die het meest getroffen zijn door platte wratten. Veel mensen vinden het kantoor remedies dat arts en over-the-counter-behandelingen gewoon niet te ontdoen van hun vlakke hand wratten. Gelukkig zijn er veel thuisbehandeling opties effectief en snel verzorgen van dit lelijke probleem.

Apple cider azijn is een geliefde thuis te verhelpen gebruikt over de hele wereld. Gewoon genieten van een katoenen bal in appelazijn en bevestig de katoenen bal aan de wrat met behulp van medische tape. Doe dit voor het slapen gaan en laat het de hele nacht, dan verwijder in de ochtend. De azijn zal een aantal stekende veroorzaken, maar de wratten zullen sterven en poel af binnen een paar dagen.

Aardappel sap is een wrat remedie aangeprezen door oude vrouwen overal. De methode voorgesteld door oudere generaties is om een ​​aardappel gesneden in de helft, wrijf een stukje over de wrat en begraaf het andere stuk buiten. De meer moderne werkwijze omvat verpulveren een aardappel in een blender en toepassen van de pulp aan de wratten. Houd de pulp op voor 20-30 minuten per dag totdat de wratten verdrogen en vallen af.

Veel wrat patiënten zweren bij de duct tape remedie, die werd gevonden in een studie door Dr Dean Focht effectiever dan cryotherapie voor sommige wratten te zijn. Snijd een stuk tape om de grootte van de wrat en de tape aanbrengen op de wrat. Laat de tape op zes dagen, opnieuw aanbrengen als de band eraf valt. Aan het einde van zes dagen, verwijdert u de tape, genieten de wrat in warm water gedurende 30 minuten, en zachtjes het dossier van de top van de wrat met een puimsteen of een vijl. Herhaal de behandeling totdat de wrat verdwenen is.

Gewoon het verzorgen van uw gezondheid kan een lange weg naar het voorkomen en genezing wratten gaan. Neem een ​​multivitamine en eet een evenwichtig dieet om je immuunsysteem te beschermen en te helpen uw lichaam tegen het HPV-flare-ups die wratten veroorzaken.

Sommige wrat patiënten gelden stoffen zoals Super Glue of nagellak remover om hun wratten te genezen. Hoewel deze behandelingen marginaal succesvol kan zijn voor sommige mensen, wees ervan bewust dat deze stoffen de huid kunnen schaden. Zorg ervoor dat behandelingen die uw huid daadwerkelijk kan beschadigen.