Homøopatiske midler for smerter under fødslen

Homøopati, en form for alternativ medicin baseret på princippet om "samme kur som," behandler patienter med fortyndet medicinske præparater, der ved højere doser ville få symptomer, der ligner dem, de bliver brugt til at helbrede. Ifølge jordemødre i dag, homøopatisk medicin tilbyder en sikker og effektiv måde at lindre arbejdskraft smerter. Mens de fleste homøopatiske præparater består af naturlige ingredienser, så husk at disse behandlinger er ofte ganske stærk medicin. Altid konsultere din behandleren, før du tager nogen form for homøopatiske middel.

General Labor Retsmidler

Homøopati I dag anbefaler at tage en fødsel forberedelse klasse samt et kursus i afspænding at forberede dit barns fødsel. De foreslår, at selvhypnose kan hjælpe lindre meget af den smerte og ubehag forbundet med fødslen. Hvis du opdager, at du har brug for smertelindring under fødslen, kan en homøopatisk ordinerende læge anbefale en række forberedelser til at hjælpe dig.

For at aktivere afslapning, homøopater ofte anbefale Belladonna, hvilket kan dæmpe uro og deliriousness. Prøv aconite på tidspunkter, hvor du finder dig selv i panik på grund af tilsyneladende ulidelige veer. Cimicfuga (sort cohosh) kan bruges til krampagtige smerter eller til at hjælpe trøste dem, der finde nogen form for smerte uudholdelig. Hvis du bliver træt nemt og havde en tendens til at overspise i junk food hele din graviditet, kan Calcarea PHOSPHORICA hjælpe dig modstå arbejdskraft. Hvis din krop er udmattet på grund af gentagne close-sammen arbejde, eller overanstrengelse, kan Carbo vegetabilis tilbyde nogle ekstra styrke. Arnica lindrer muskel stamme på grund af anstrengelse og kan behandle chok. Når du føler, at du ikke kan stå noget mere arbejdskraft og ønsker at stoppe og gå hjem, vil et præparat af Pulsatilla hjælpe dig med at holde i gang. Når en kvinde ophører med at komme videre i sit arbejde, og det synes gået i stå, vil en opløsning af Cimicifuga hjælpe udvide livmoderhalsen.

For at undgå at rive eller strækning af skeden eller blæren mange ordinerende anbefaler et præparat af svovl. Og Staphysagria, almindeligvis udbydes efter en C-sektion eller episiotomi, hjælper kvinder heler hurtigere. En anden medicin, der hjælper med healing er en tinktur af morgenfrue, især når de anvendes som en salve til det skadede område.

Rygsmerter og posterior Præsentation

Posterior præsentation, der er, når barnets hoved vender moderens forside i stedet for hendes ryg, ofte forårsager ekstrem rygsmerter hele arbejdskraft. Homøopatisk medicin kan tilbyde sikker, effektiv lindring for denne smerte samt eventuelt hjælpe barnet flytte ind i en mere ønskelig fødsel stilling. Hvis du oplever smerter i lænden og føler arbejdskraft sammentrækninger som back-breaking smerte, et præparat af Kali carbonicum (potaske) giver lindring. Gelsemium (gul jasmin) lindrer arbejdskraft smerter hos kvinder, der er fuldt forstørrede, men har problemer med at skubbe barnet ud af fødselskanalen på grund af sin positionering. Nux vomica (gift møtrik) kan hjælpe med at lindre veerne lidt i hele ryggen og endetarmen.