Homøopatiske helbredelsesmetoder for Acne

Acne er en inflammatorisk hud tilstand, der påvirker talgkirtlerne og hårsækkene. Der er en række medicinske behandlinger til behandling af acne, men homøopatiske behandlinger er tilgængelige, samt. Homøopatiske behandlinger tendens til at behandle det hele menneske i stedet for blot medicinere en betingelse.

Konventionel vs Homøopatisk

Argumenterne for homøopatisk behandling af acne er vokset i løbet af de sidste mange år, som alternativ medicin og holistisk behandling er blevet mere populære. Dette gælder især i tilfælde, hvor folk med lidelser, som de traditionelle medicin simpelthen undlader at behandle ordentligt. En nylig undersøgelse foretaget af afdelingen for dermatologi på Obitsu Sankei Hospital i Japan fandt, at homøopatisk behandling haft positive psykologiske og fysiske virkninger på patienterne. Forskerne konkluderede, at homøopatisk behandling kan være nyttige, når de anvendes sammen med traditionel behandling.

Homøopatiske midler

Homøopatiske midler er så varieret som de betingelser, der kan forårsage en acne udbrud. Den mest almindelige homøopatisk behandling af kronisk acne er brugen af ​​svovl iodid. En lille mængde af svovl hypochlorit er blandet med et Rumex salve. Rumex er en krydderurt findes i boghvede familie af planter. Der i sidste ende afgør, hvilke homøopatisk behandling, du bruger i høj grad afhænger af årsagen til tilstanden. Det er her, homøopatiske behandlinger adskiller sig fra traditionelle behandlinger. De er rettet mod roden, snarere end behandling af tilstanden.

Acne Forebyggelse

Kontakt en læge eller homøopatisk praktiserende læge for at afgøre, hvilken behandling der er den rette for dig. Når du har opdaget roden af ​​problemet, er det bedst at fokusere på forebyggelse af acne udbrud. Du skal rense dit ansigt dagligt med blødt behandlet vand og en kvalitet sæbe. Vand blødgørere er uhyre vigtig for fjernelse af calcium og andre stoffer i det vand, der kan tilstoppe porerne og forårsage yderligere acne. Du skal vaske dit ansigt blidt for at undgå irritation. Prøv at holde sig væk fra astringerende, eksfolierende cremer og lignende, fordi de har tendens til yderligere at irritere huden. Over-the-counter acne cremer kan fungere godt i tørre olierede udbrud, så du måske ønsker at bruge disse i forbindelse med dine andre behandlinger og forebyggende indsats. Frem for alt, så prøv at barnet din hud så meget som muligt ved at behandle og rense det godt, men forsigtigt, for at holde porerne bliver tilstoppet og irriteret.