Homøopatisk Kræftbehandling

Homøopati er baseret på idéen om, at store doser af et stof medføre en tilstand og små doser af det samme stof kan helbrede det. Nogle medicinske fagfolk kan anvende homøopatiske kræftbehandling med konventionelle medicinske metoder.

Arsenicum album

Arsenicum album kommer fra den del af arsen, og selv om det er giftig i sin rene fra er Arsenicum album anvendes til behandling af kroniske sygdomme og alvorlige lidelser, herunder kræft i sin vorden. De fleste kræftpatienter indtager Arsenicum album ved at sætte dråber i varm te eller andre drikke. Stoffet er beregnet til at frigive spændinger og frygt afholdt i nervesystem, binyrer og nyrer til at hjælpe afgifte kroppen af ​​tungmetaller arsen. Når det tages i de korrekte doser, der er ingen bivirkninger. Homøopatiske behandlere siger stoffet kan stoppe tumorvækst og styrke immunsystemet til at bekæmpe kræft.

Approaches

En af de mest anvendte homøopatiske af cancer er at målrette den specifikke tumor. Et homøopatisk praktiserende læge vælger et middel mod selve tumoren. For eksempel er Conium maculatum, også kaldet skarntyde, beregnet til hårde, faste tumorer, der udvikler sig langsomt. En praktiserende læge sprøjter dette middel ind i tumoren for at stimulere en mere aggressiv reaktion.

En anden metode kaldes den klassiske tilgang, hvor en praktiserende læge vurderer patientens fysiske, følelsesmæssige og psykiske symptomer. Dette hjælper til at forstå den energi, der ligger til grund for tumoren. Den praktiserende læge vil derefter udvikle en afgiftning middel til at eliminere ondartet svulst.

Risici

Selv om homøopatiske midler sigende forårsager ingen skadelige bivirkninger, er der ikke systematisk forskning fastslået, om denne fremgangsmåde er effektiv. Den virkelige risiko kommer hvis homøopatiske metoder anvendes i stedet for konventionelle medicinske behandlinger, såsom kirurgi, strålebehandling eller kemoterapi.