Homøopatisk Cure for trøske hos spædbørn

En baby, der udvikler hvide pletter inde i munden sandsynligvis har en gær infektion, kendt som trøske. Infektionen kan passere mellem baby og mor under amning. Behandlingen kan omfatte en flydende medicin til barnet, der er ordineret af en børnelæge. Men der er også en homøopatisk kur, som du måske ønsker at prøve, før du ringer til lægen.

Læge Knows Best

Læge Jay Gordon har udgivet en række bøger om pasning af børn. Den californiske læge har tjent på Professional Advisory Board i La Leche League i tyve år, og er den første mandlige læge til at passere den internationale bestyrelse Amning eksamen. Medicinen typisk ordineres til et spædbarn lider af trøske indeholder sukker, ifølge Dr. Gordon. Da sukker feeds gær infektion, han foretrækker at begynde behandling for trøske med grapefrugt frø ekstrakt.

Dosering

Grapefrugt frø ekstrakt er lavet af papirmasse og frø af frugt. Ifølge Dr. Gordon, er yderst effektiv i behandling af trøske hos spædbørn. Han anbefaler at blande 10 dråber af ekstraktet med en ounce af destilleret vand. Kemikalier, der findes i de fleste vand fra hanen kan reducere effektiviteten af ​​grapefrugt frø ekstrakt, så sørg for at bruge destilleret vand.

Ansøgning

Opløsningen skal anvendes på barnets mund og moderens brystvorter en gang hver time i de vågne timer. Spædbarnets mund skal podes før sygepleje. Moderens brystvorter skal podes efter sygepleje. Hvis trøske er også til stede i barnets ble område, skal du bruge en vatpind eller sprayflaske ved hvert bleskift på det angrebne område.

Relief

Trøske i de fleste spædbørn, ifølge Dr. Gordon, bør rydde op i et par dage. Hvis infektionen ikke er forbedret ved den anden dag, øge opløsningen til 15 eller 20 dråber ekstrakt en ounce af destilleret vand. Moderen kan også nødt til at fjerne sukker fra hendes kost, indtil drosler rydder op. Hvis infektionen ikke går væk, se en læge.

Advarsel

Hvis en mors brystvorter tørre ud, mens du bruger løsning grapefrugt frø ekstrakt, kan hun bruge E-vitamin olie for at bekæmpe problemet. Men sørg for at olien absorberer helt ind i huden, før amning. Ifølge kellymom.com, kan for meget E-vitamin være toksisk for spædbarnet.