Homøopati for perimenopausal Cold Flash Symptomer

I Psykiatri justitssekretærer Guide, dr Myrl RS Manley, Associate professor i klinisk psykiatri, New York University School of Medicine forklarer, at perimenopausale kvinder oplever symptomer, herunder menstruationsforstyrrelser, søvnforstyrrelser, svimmelhed, svimmelhed, en formindsket lyst til sex, og udmattelse . Mood kan også dramatisk påvirket under perimenopause. Blandt de symptomer forbundet med perimenopause, Myrl RS Maneley identificerer også symptomer kaldet "vasomotoriske symptomer" eller varme og kolde blinker. Heldigvis er der nogle homøopatiske metoder til behandling af tilstanden.

Hvad er koldt blinker?

Ved Making Sense af overgangsalderen, forklarer Faye Kitchener Cone hvad der sker med kroppen, når en kvinde oplever en kold blitz følge af perimenopausale forhold. Mens årsagerne til varme og kolde blinker endnu at blive identificeret, menes det, at en ubalance forekommer i hypothalamus skyldes hormonelle udsving. Disse svingninger gør det vanskeligt for kroppen kontinuerligt regulere kropstemperaturen. Nogle kvinder oplever kun hedeture: en følelse af varme, som kan efterfølges af en hedetur, mens andre kvinder oplever koldt blinker efter hedeture. En kold blitz vil gøre dig føle sig meget koldt, og du vil finde dig selv lagdeling dit tøj i et forsøg på at varme dig. Det menes, at når din krop forsøger at køle ned efter en varm flash, den naturlige regulering resulterer i en kold blitz.

Behandling koldt blinker

Da koldt blinker er iværksat af hedeture og den løbende, tilfældige udsving i kropstemperaturen under perimenopause, er det nødvendigt at behandle hedeture at forhindre koldt blinker opstår. Ifølge Asa Hershoff i homøopatiske: En hurtig og nem guide til almindelige lidelser og homøopatiske behandlinger, Lachesis, selen og belladonna er almægtig homøopatiske behandlinger til at reducere hedeture, og også forhindre koldt blinker.

Lachesis mutus

Lachesis kan bruges til at hjælpe med at mindske hedeture samt hedeture. Lachesis mutus kommer fra Bushmaster slange; det er en fortyndet opløsning af slangens gift. Lachesis tilbydes i den form som en yderst fortyndet gift; det kan tages i flydende form eller tabletter. Kommercielt er Lachesis identificeret som Lachesis 12x. Der er ingen bivirkninger forbundet med brugen af ​​Lachesis mutus, når det anvendes i sin mest fortyndede form, men store mængder af dette middel kan forårsage blødning, lammelse og død. Dette produkt er også tilgængelige i små piller, der kan opløses under tungen; tage 3-6 piller tre til fire gange dagligt for hot flash lindre.

Selen

Selen arbejder sammen med E-vitamin og er et mineral, der fremmer "anti-aging", fordi det er fyldt med frie radikaler ødelægge antioxidanter. Selen giver også lindring for hedeture forbundet med perimenopause og overgangsalderen. Du kan tage dette tillæg ved en dosis på 200 mikrogram én gang dagligt uden nogen sundhedsmæssige konsekvenser eller bivirkninger til lindring af hedeture og kolde flash forebyggelse.

Belladonna

Belladonna er en gavnlig behandling for hedeture, der tilsyneladende pludselige eller de blinker, der kommer pludseligt. Mark og Angela Stengler, forfattere klimakteriet, Deres Menotype: Find dit Type og Befri dig selv fra symptomer på overgangsalder, hævde, at denne urt er blevet brugt til at behandle nattesved, rødmen i ansigtet, og højre-sidet dunkende hovedpine. Denne urt tilbydes i små tabletter, der kan opløses under tungen; fire tabletter kan anvendes fire gange dagligt for at stoppe hedeture og kolde flash forebyggelse.