Holistic Prostata Retsmidler

Holistisk retsmidler er mulige kurophold, der ligger uden for rammerne af traditionel vestlig medicin. Disse er generelt alle naturlige urter og frugter, der kan findes i de fleste vitamintilskud butikker. Hvis du er under prostata eksamener eller muligvis kan have prostatakræft kan du ønsker at prøve nogle af disse retsmidler.

Pyguem

Pygeum er en bark ekstrakt taget fra <i> Prunus africana </ i> træ. Denne særlige træ kan findes i hele Afrika. Dette produkt kan bruges til at hjælpe med at reducere og begrænse udvidelsen af ​​din prostata. Det har ikke mange effekter på mulig prostatakræft, men det vil holde dig fra at have vandladningsproblemer og tillader dig at gå mindre hyppigt.

Savpalme

Savpalme er et supplement, du skal tage til dit daglige helbred, da det har vist sig at hjælpe med en række forskellige prostata problemer. Dette supplement, som kommer fra en tornet palme i det sydlige USA, er faktisk i alle mandlige vitamin pakker, der sælges på GNC, en af ​​verdens største vitamin og sundhed supplement butikker. Ud over at være godt for din prostata, Savpalme er godt for andre sundhedsmæssige problemer, du kan have, herunder hårtab. Taget i forbindelse med Rogaine og andre hårprodukter, Savpalme vil hjælpe dig med at holde dit regrown hår og faktisk vil fremme yderligere hårvækst. Et supplement, der hjælper både prostata og hår sundhed kan være en god ting at have.

Antioxidanter

Hvis du har en familie historie af prostatakræft vil du ønsker at være på ekstra vagt imod det. Du kan gøre dette ved at spise en kost baseret mere omkring frugt og grøntsager end dyr. Dette er ikke at sige, at du ikke kan spise kød, men grøntsager har store mængder af antioxidanter, som er blevet kendt for at reducere risikoen for prostatakræft. Hvis du er på udkig efter et ekstra boost i disse antioxidanter kan du prøve acai bær ekstrakt. Den acai bær har flere antioxidanter end nogen anden frugt på jorden, og det supplement kan give dig den ekstra lille skub til at hjælpe afværge kræft.