Hoge bloedsuikerspiegel bij Kids

Hoge bloedsuikerspiegel bij Kids

Hoge bloedsuikerspiegel bij kinderen, ook wel bekend als hyperglycemie, kan een symptoom van diabetes zijn. Volgens de 2011 factsheet uitgegeven door de American Diabetes Association, een op de 400 kinderen en adolescenten hebben type 1 diabetes. Als dit niet goed wordt behandeld, kan een hoge bloedsuikerspiegel veroorzaken ernstige ziekte bij kinderen als gevolg van chemische stoffen genaamd ketonen die vrijkomen in de urine en het bloed. Het opleiden van jezelf over hoge bloedsuikerspiegel bij kinderen kunnen helpen bij het voorkomen van deze ziekte.

Oorzaken van een hoge bloedsuikerspiegel

Kinderen kunnen een hoge bloedsuikerspiegel als gevolg van het voedsel dat ze eten hebben. Consumeren veel koolhydraten moet worden voorkomen omdat het lichaam van een diabeticus kan een grote hoeveelheid koolhydraten snel genoeg energie verteren. Bloedsuikerspiegel zal omhoog gaan. Ziekte zoals de griep kan ook brengen op een hoge bloedsuikerspiegel bij kinderen, zoals het overslaan van uw bloedsuiker geneeskunde. Als je gebrek aan lichaamsbeweging, kan uw bloedsuikerspiegel omhoog gaan omdat lichaamsbeweging helpt bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel.

Symptomen van een hoge bloedsuikerspiegel

Een kind met een hoge bloedsuikerspiegel plast vaak omdat zijn nieren moeten overtollige glucose uit zijn lichaam te elimineren. Vanwege de frequente plassen, krijgt hij uitgedroogd en dorstig en drinken meer vloeistoffen. Gewichtsverlies is een ander symptoom van hoge bloedsuikerspiegel bij kinderen. Lichaam van het kind mist insuline gebruikt voor de afbraak van glucose en daarvoor spierweefsel en vet worden gebruikt als plaats energiebronnen. Vermoeidheid, slaperigheid en vermoeidheid ook in door het gebrek aan energie. Aanhoudende hoge bloedsuikerspiegel kan leiden tot meer ernstige symptomen zoals ademhalingsmoeilijkheden, coma en bewusteloosheid.

Remedies voor hoge bloedsuikerspiegel

Om een ​​hoge bloedglucosespiegel te behandelen bij kinderen, moet je om uit te vinden wat de oorzaak is. Als het een ziekte die is het maken van stijging bloedsuikerspiegel van uw kind, moet u de behandeling van de ziekte bij de hand. Regelmatige lichaamsbeweging en na een maaltijd plan ontwikkeld door een diëtist kan helpen bij het controleren van de bloedsuikerspiegel. Indien hoge bloedsuikerspiegel is een symptoom van diabetes en als je dieet en lichaamsbeweging regime niet werken, medicijnen of insuline injecties moeten worden gebruikt om de niveaus beheersen.

Preventie van een hoge bloedsuikerspiegel

Hoge bloedsuikerspiegel kan worden voorkomen door het volgen van een diabetes beheersplan dat bloedsuikerspiegel van je kind houdt zo normaal mogelijk. Kinderen hebben om hun bloedsuikerspiegel te controleren meerdere malen gedurende de dag met de hulp van een glucosemeter. Laat uw kind het dragen van een medische identificatie armband die vermeldt dat ze diabetes hebben. De telefoons van de ouders en arts zijn mogelijk. De armband is handig in tijden wanneer uw kind voelt zich niet goed en is een van vreemden. Zij zullen direct weten wat het probleem is en zal om hulp roepen.