Hoeveel moet een beginner oefening om gewicht te verliezen?

Het begin van een gewicht-verlies programma vereist tijd, geduld en doorzettingsvermogen. Als nooit tevoren hebben uitgeoefend, zou een beginner niet overexercise vanwege het risico van ziekte en letsel. Het bedrag van de oefening kan variëren van persoon tot persoon, maar er zijn een aantal gemeenschappelijke aspecten van de oefening routines beginners '.

Cardio

Een goede vuistregel voor beginners oefening is om te beginnen met 20 minuten van cardio-oefening. Het duurt 20 minuten cardio om de vetverbranding te starten. Dit kan een loopband zijn, wandelen of zelfs zwemmen. Als je wordt zo buiten adem dat u niet in staat om te praten, bent u overexercising. Vertragen tot stilstand, en ophouden uw activiteit. Zorg ervoor dat niet te abrupt te stoppen, maar geleidelijk vertragen, zodat je niet duizelig of licht in het hoofd te krijgen. Houd dezelfde lengte van oefening voor 2-3 weken, oefenen minstens drie keer per week. Verhoog dan in stappen van vijf minuten per week volgende. Bijvoorbeeld week 1-2 (3 indien nodig) moet ongeveer 20 minuten, daarna de volgende week 25 minuten, de volgende 30 minuten. Volgens de American College of Sports Medicine, moet je streven naar vier uur cardio per week. Elke training moet minstens 20 tot 30 minuten of langer.

Na 30 Minuten

Zodra je 30 minuten in duur hebben bereikt, dan is de volgende verandering is om de intensiteit. Verhoog het tempo of de de hoogte van uw oefening als u vertrouwd bent met de verandering zijn. Als je meer tijd toe te voegen aan uw cardio, verder werken aan het veranderen van de intensiteit niveaus.

Omvatten Weight Training

Zelfs een beginner gewicht-verlies programma moet bestaan ​​uit een basisbeurs gewicht trainingsprogramma. Alternate boven- en onderlichaam, zodat u niet te vermoeiend worden elke spier. Begin met een gewicht dat je drie sets van 8 kan doen tot 12 herhalingen. De laatste set moet moeilijk, maar nog steeds verkrijgbaar zijn. Als u worstelt, het gewicht is te zwaar. Zodra drie sets geworden vrij gemakkelijk, kunt u de hoeveelheid gewicht te verhogen. Aangezien spieren verbrandt meer calorieën dan vet, gewicht opleiding is een belangrijk onderdeel van een gewicht-verlies programma. Doel voor het doen van de krachttraining op dezelfde dagen dat je doet cardio of ten minste twee tot drie keer per week.