Hoeveel moet een baby slapen?

Hoeveel moet een baby slapen?

Het is normaal voor nieuwe ouders zich zorgen maken over hun kind slaapgewoonten zijn. In tegenstelling tot volwassenen, normaal baby's niet slapen door de nacht tot ze enkele maanden oud. Echter, ze besteden een groot deel van de dag slapen, gecombineerd met korte periodes van wakker dat verlengen, als ze ouder worden.

Betekenis

Pasgeborenen slapen gemiddeld 16 tot 20 uur per dag gedurende de eerste drie maanden van hun leven. Een typisch kind van deze leeftijd slaapt van 1 tot 4 uur per keer en blijft wakker tot 2 uur. Tegen de tijd dat een baby wordt dan 4 maanden oud zijn, zal hij in totaal 15 uur slaap per dag en, geleidelijk, zal zijn 's nachts de slaap perioden duren tussen de 3 en 5 uur. Zijn wakende periodes zal verlengen tot tussen de 1 en 5 uur. Op zes maanden oud, kan je baby zo lang als 6 uur per keer slapen tijdens de nacht als hij begint te leren dat 's nachts slapen moet langer zijn dan overdag dutjes van 1 tot 2 uur zijn.

Time Frame

Bijna 70% van alle baby's slapen tot 6 uur op een moment tijdens de nacht in negen maanden van leeftijd, maar frequent nachtelijk waken opnieuw optreedt tussen de leeftijd van 1 en 3 jaar oud wanneer je baby-night-gerelateerde angst of angsten kunnen ontwikkelen.

Overwegingen

Laag geboortegewicht bijdraagt ​​aan frequente periodes wakker bij pasgeborenen en preemies die wakker om de paar uur om te eten. Baby's die borstvoeding wake vaker dan formule-gevoede baby's. Ongeveer drie weken, maximaal 65% van alle kinderen ontwikkelen koliek. Koliek wordt gedefinieerd als onverklaarbare afleveringen van ontroostbaar huilen dat laatste tussen 2 en 5 uur. Koliek gebeurt meestal in de late middag en avond uren en verdwijnt op zijn eigen ongeveer drie maanden oud. Raadpleeg uw kinderarts als je vragen hebt over je baby's huilen.

Effecten

Vraag de ouders van een pasgeboren en zij zullen u vertellen dat gezonde slaap is een ding van het verleden. Gebrek aan slaap kan de concentratie van een ouder invloed hebben en maak een stressvolle thuissituatie. Omdat baby's neem regelmatig dutjes gedurende de dag, moet een nieuwe ouder dutje op hetzelfde moment. Borstvoeding moeders vinden het vaak makkelijker om hun baby in bed met zich meebrengen als ze wakker 's nachts, maar dit kan afhankelijk zijn slaapgewoonten te creëren als het kind ouder wordt. Vraag uw kinderarts over samen slapen.

Theorieën / Speculatie

Je baby zal slapen door de nacht, wanneer hij zulks kan doen zonder honger te krijgen. U kan het proces helpen door het stimuleren van uw kind om wakker te blijven voor een paar uur voor zijn voor het slapen gaan en hem voeden vlak voordat hij met pensioen gaat. Als uw kind is koliek, zorg ervoor dat je hem burp grondig na elke voeding en doen alles behalve moedermelk of formule niet te introduceren in deze tijd.

Preventie / Solution

Baby's, net als volwassenen, zijn gewoontedieren en als je niet aan een schema instellen, zal je baby niet aan het belang te zien in de nacht doorslapen. Creëer een rustgevende routine voor het slapen gaan die zachte toneelstuk, een troostend bad en een voeding voor het slapen gaan is inclusief. Wanneer je baby 's nachts wakker, geef hem te eten, burp hem en veranderen zijn luier voor het leggen hem terug naar beneden. Spreek zacht tijdens nachtelijke periodes waken en te weerstaan ​​spelen.

Expert Insight

Raadpleeg uw arts als je baby's slaappatroon aanzienlijk afwijken van de standaard. Veel baby's vertonen kortere of langere tijd te slapen en zijn zeer gezond, maar uw arts zal willen ervoor zorgen dat je baby goed te ontwikkelen. Daarnaast vraagt ​​de verpleegkundige naar de juiste manier om uw kind te positioneren tijdens zijn slaap periodes als je twijfels hebt uit te leggen. De meeste kinderartsen raden het plaatsen van een kind op zijn rug te slapen.