Hoeveel kopjes water per dag moet men Intake?

Net als de planeet waarop we leven, is het merendeel van je lichaam bestaat uit water. Deze heldere vloeistof die bestaat uit waterstof en zuurstof heeft geen smaak en geen geur van zijn eigen, maar de sleutel tot overleving voor alle levende wezens blijft. Weten hoeveel water we nodig hebben om elke dag te drinken in een optimale gezondheid te blijven is zo subjectief een vraag wat is de lekkerste smaak van ijs-het hangt allemaal af van je.

De Feiten

Hoe gezond je bent, hoeveel beweging je krijgt en je omgeving allemaal te bepalen hoeveel water je per dag moet drinken, volgens onderzoekers van de Mayo Clinic. Een persoon die woont in een mild klimaat en brengt het grootste deel van zijn dagen loungen rondom het huis, bijvoorbeeld, zal waarschijnlijk niet nodig hebben zo veel water drinken als persoon training voor de Denver Marathon. Het evalueren van uw eigen routine zal helpen punt dat u in de juiste richting.

Functie

De belangrijkste functies van water om uitdroging te voorkomen en gifstoffen spoelen uit het lichaam. Je lichaam verliest water door de ademhaling, transpiratie, urine en ontlasting. Het aanvullen van de verloren levering is de manier om uitdroging en daarmee samenhangende problemen te voorkomen. Uitdroging kan een verscheidenheid van gezondheidsproblemen, met inbegrip van de symptomen zo mild als slaperigheid en een gebrek aan energie veroorzaken, volgens de Mayo Clinic.

Misvattingen

Het is gebruikelijk om te horen van een persoon geven de "8x8 Rule" (acht 8-ounce glazen water per dag) als richtlijn voor inname van water, maar het is slechts een richtlijn en kan goed uit de startblokken voor sommige mensen. Het is waarschijnlijk dat het drinken van 8 kopjes per dag zal je door te krijgen, maar er is geen wetenschappelijke onderbouwing voor de regel, volgens de Mayo Clinic bevindingen.

Theorie├źn / Speculatie:

Volgens het Institute of Medicine van de Food and Nutrition Board, dorst is meestal een betrouwbare gids voor de meeste gezonde mensen. Voor degenen die willen iets concreter waarop zij hun beslissingen baseren, dezelfde organisatie stelt de dagelijkse hydratatie aanbevelingen op 91 gram per dag voor vrouwen en 125 gram per dag voor mannen. Tachtig procent van deze totalen verwacht van alcoholgebruik vloeistoffen en de overige 20 procent komt komt uit voedsel gegeten gedurende de dag.
Op basis van deze theorie zou mannen, 100 gram, of ongeveer 12 8-ounce cups drank, in de vorm van water of andere dranken per dag, terwijl vrouwen ongeveer 73 gram, of ongeveer negen 8-ounce cups moeten drinken.

Overwegingen:

Gezond verstand zal je helpen deze nummers te nemen en aan te passen aan uw eigen levensstijl past. Als je buiten het werk in een warme omgeving of een inspannende lichaamsbeweging routine, zul je meer water te verliezen als gevolg van transpiratie. Als je veel tijd doorbrengen in extreme koude temperaturen zal je vocht verliest uit de longen snel. Als u ernstige gezondheidsproblemen, moet je waarschijnlijk vraag dan uw arts hoe ze invloed hebben op uw hydratatie behoeften. Deze factoren moeten in aanmerking worden genomen bij de beslissing hoeveel is genoeg water voor u in een dag.