Hoeveel calorieën zijn in 1 Pound?

Als je probeert te winnen of verliezen gewicht, is het vooral belangrijk dat je begrijpt hoe je lichaam calorieën verbrandt. Er zijn 3500 calorieën in 1 £. Als je doel is gewichtsverlies, betekent dit dat je nodig hebt om 3500 calorieën te elimineren, om een ​​pond te verliezen. De meest efficiënte manier om gewicht te verliezen is door middel van een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Iedereen kan een gezonde voeding te nemen en af ​​te vallen. Maar eerst moet u in staat om te herkennen wat bestaat uit een gezond dieet.

Calorieën

De gemiddelde persoon verbrandt ongeveer 2000 calorieën per dag. Afhankelijk van je gewicht, leeftijd, geslacht en niveau van activiteit, kan dit aantal afwijkingen tot 500 calorieën. Je lichaam verbrandt calorieën op basis van je basaal metabolisme (BMR), het thermische effect van voedsel en uw activiteitenniveau. Uw BMR is de calorieën die je in rust verbrandt tijdje en is goed voor ongeveer 60 tot 70 procent van de calorieën je verbrandt. Het thermische effect van voedsel is de hoeveelheid calorieën je lichaam verbrandt tijdens het eten proces en kan verantwoordelijk zijn voor ongeveer 10 procent van het totale aantal verbrande calorieën. Activiteitenniveau, die kunnen variëren van sedentaire hoogactieve, kan verantwoordelijk zijn voor 20 procent van de totale uitgaven.

Vetten

Calorieën in de voeding afkomstig uit vetten, koolhydraten en eiwitten. Een gezond dieet bevat passende percentages van elk van deze drie macronutriënten. Volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA), 20 tot 35 procent van de totale calorieën je verbruikt moet afkomstig zijn uit vet. Daarvan moet minder dan 10 procent uit verzadigd vet. Eén gram vet bevat 9 calorieën. Vetten dragen en helpen uw lichaam absorberen de in vet oplosbare vitamines een D, E en K, die essentiële vetzuren die noodzakelijk zijn voor een gezonde huid en helpen je een vol gevoel langer.

Koolhydraten

Koolhydraten zijn essentieel voor ons lichaam en leveren energie, vitaminen, mineralen en vezels. Een gram koolhydraten gelijk 4 calorieën. Ze moeten het grootste percentage van de voeding, ongeveer 45 tot 65 procent van de totale calorieën omvat. Een gezond dieet bestaat uit veel complexe koolhydraten, zoals die gevonden in volkoren brood, volkoren granen, rijst, bonen, pasta, aardappelen, erwten en yams.

Eiwitten

Eiwitten zijn essentieel voor en repareren van spieren, botten, kraakbeen en huid. In tegenstelling tot koolhydraten en vetten, heeft je lichaam geen eiwitten op te slaan. Echter, je lichaam nodig heeft om slechts ongeveer 10 tot 35 procent van je calorieën uit eiwitten te consumeren. Een gram eiwit 4 calorieën. Een gezond dieet zal bestaan ​​uit eiwitten gevonden in mager vlees zoals kip zonder vel, varkenshaas, ham, noten, bonen, vis en schaaldieren.

Weight Loss

De meest succesvolle methode van het verliezen van gewicht en het houden van het af is aannemen van een gezonde levensstijl, dat bestaat uit 30 tot 60 minuten van matige activiteit ten minste vijf keer per week. Dit kan twee dagen van gewichtheffen en drie dagen van cardiovasculaire oefening zoals fietsen, joggen of zwemmen. Online calculators kan u helpen de hoeveelheid calorieën die je nodig hebt om te consumeren om het gewicht en de hoeveelheid verbrande calorieën voor elk type van de oefening (zie bronnen) verliezen te bepalen.