Hoe wordt voorgeschreven medicijnen bij Home Store

Hoe wordt voorgeschreven medicijnen bij Home Store

Het is belangrijk om veilig voorgeschreven medicijnen opslaan, niet alleen de gezondheid van de persoon die de medicijnen, maar ook voor de gezondheid van mensen in het huishouden, zoals kinderen kon krijgen in de pillen. Huisdieren kunnen ook worden geschaad door het voorschrijven van medicijnen als ze niet goed worden opgeslagen.

Instructies

•  Lees het etiket. Voorgeschreven medicatie labels zal informatie over speciale bewaarcondities, zoals wanneer de medicatie moet worden gekoeld te bieden. Volg de aanwijzingen voor de juiste opslag en let op vervaldata, zo verlopen recepten schadelijk kan zijn of niet werken zoals ze zouden moeten, indien ze zijn verlopen.

•  Sla uw pillen in hun originele verpakking. Dit zal helpen ervoor te zorgen dat de juiste dosering wordt genoteerd en dat de pillen niet verlopen zijn. Als er kinderen in het huis, is het belangrijk om te verzoeken dat de apotheek gebruik flessen met kindveilige deksels erop.

•  Houd medicijnen die geen speciale behandeling (zoals koeling) in een medicijnkastje nodig hebben. Geneeskunde kasten zijn meestal buiten het bereik van kleine handjes en dit zorgt er ook voor dat huisdieren niet krijgen in hen. Het is belangrijk om nooit pillen verlaten, in of uit de houder liggen rond het huis.

•  Noteer uw medicijnen en de dosering voor elk. "AGIS.com" (zie referentie) beveelt aan dat mensen een lijst bijhouden van alle van hun medicijnen. Dat is goed om te hebben op artsen afspraken en bij te houden van medicijnen die hun labels kunnen hebben verloren te houden.