Hoe wordt HPV overgedragen in mannen?

Oorzaken

Human papillomavirus, of HPV, wordt alleen overgedragen door genitaal contact of vaginale of anale gemeenschap. HPV is een veel voorkomende seksueel overdraagbare aandoening, en de meeste mensen zullen die wel zonder het te weten.

Symptomen

Er zijn weinig zichtbare tekenen of symptomen die u of uw partner HPV zou kunnen hebben. Er is ook geen test voor mannen om te zien of ze HPV hebben gecontracteerd. Er zijn meer dan 40 soorten HPV, en de meeste zijn niet op te sporen en weg te gaan op hun eigen. De enige manier om te weten dat u HPV is genitale wratten of penis of anale kanker contract van een van de stammen van het HPV.

Oplossingen

Het gebruik van een condoom tijdens de seks is de makkelijkste manier om uw kansen van aanbestedende HPV verminderen. De enige manier om er zeker niet aan HPV is om geen seks te contracteren. Maar zelfs als je seks hebt gehad met één persoon, ze kon zijn geïnfecteerd met HPV en onbewust HPV hebben gegeven aan u. Er is geen werkwijze voor het voorkomen HPV die 100 procent effectief. Als u denkt dat u HPV, ga naar een dokter en laat hem controleren eventuele afwijkingen op uw penis.