Hoe wordt glaucoom te behandelen met Meditatie

Hoe wordt glaucoom te behandelen met Meditatie

Glaucoom is een oogziekte als gevolg van hoge oogdruk. Hoge druk, indien onbehandeld gedurende een tijdsperiode kan schade aan de oogzenuw en blindheid veroorzaken. Er zijn vele soorten van glaucoom en vele behandelingen, waaronder chirurgie, medicijnen en dagelijks oogdruppels. Uit onderzoek blijkt dat stress bepaalde soorten glaucoom erger kan maken. Samen met de traditionele medische behandelingen voor glaucoom, kan meditatie helpen bij het verminderen van stress. Lees verder om te leren hoe om glaucoom te behandelen met meditatie.

Instructies

•  Ontdek de verschillende soorten meditaties en kies er een die bij je past. Er zijn geleide meditaties waarin je geholpen om te visualiseren. Deze meditaties hebben een verteller begeleiden u en rustgevende geluiden. Voor glaucoom, kiezen voor een meditatie die zich richt op het oog. Er zijn ook geluiden van de natuur meditatie cassettes of cd's, rustgevende instrumentale muziek en religieuze of spirituele meditaties.

•  Zoek een comfortabele plek voor meditatie. Veel mensen kiezen om te mediteren in hun huizen, terwijl anderen liever een groep meditatie. Maak het jezelf gemakkelijk, loszittende kleding, schakelt u de telefoons en andere bronnen van onderbrekingen.

•  Ga liggen of zitten in een ontspannen houding. Begin je meditatie met meerdere diepe reiniging adem, gevolgd door een spannen en loslaten van de spieren in je lichaam. Diepe ademhaling en ontspanning van de spieren helpt u het volledige voordeel van de meditatie te krijgen. Als u geen gebruik maakt van een geleide meditatie, zal je nodig hebt om je ogen te visualiseren. Visualiseer diepe genezing plaatsvindt en glaucoom druk komen in balans. Visualiseer jezelf als rustig en zonder stress; overige op die manier na de meditatie is voorbij.

•  dagelijkse Mediteer om de stress te verminderen in je leven en blijven uw oogdruk te visualiseren als verminderd. Visualiseer de hoge oogdruk glaucoom naar beneden op hun balans. Gebruik meditatie als slechts een deel van uw behandeling voor glaucoom.