Hoe wordt chronische vermoeidheid met minerale supplementen Treat

Hoe wordt chronische vermoeidheid met minerale supplementen Treat

Vitaminen en mineralen spelen een belangrijke rol bij het overwinnen van chronisch vermoeidheidssyndroom. Veel artsen raden dat patiënten blijven deze supplementen te nemen om gezond te blijven na het werken via CVS. U kunt de chronische vermoeidheid met minerale supplementen te behandelen, maar je moet weten welke te nemen voor uw symptomen.

Instructies

Behandel Chronische Vermoeidheid met minerale supplementen

•  Koop een één-per-dag multivitamine om veel mineralen supplementen te krijgen uit één hand. Idealiter moet je dicht bij je dagelijkse waarde van vitamine E, C, D, B1 en B2 van de ene pil.

•  Neem een ijzersupplement te helpen bestrijden bloedarmoede. Dit bloed probleem is een veel voorkomend probleem bij vegetariërs die lijden aan het chronisch vermoeidheidssyndroom. Je nodig hebt om dit supplement te nemen als u de effecten van anemie, zoals kneuzingen en spierzwakte merken.

•  Kijk voor een supplement dat geeft je een groter-dan-normale dosis van magnesium. Dit mineraal helpt je lichaam compleet belangrijke-energie creëren van chemische reacties. Je moet magnesium supplementen 15 tot 20 minuten vóór de maaltijd om de reactie te versnellen.

•  Probeer een glucosamine en chondroïtine aanvulling op de gewrichtspijnen van chronische vermoeidheid syndroom te behandelen. Je moet in staat zijn om beide supplementen krijgen in dezelfde formule en neem het in een van beide pil of vloeibare vorm. Glucosamine en chondroïtine duurt vaak 2 tot 3 maanden voordat u eventuele voordelen zult merken.

•  Stel een grafiek om u te helpen bijhouden van uw supplementen te houden. De meeste vitaminen moeten worden genomen in de ochtend met een licht ontbijt, maar ook andere mineralen supplementen kunnen verschillende richtingen hebben. Je moet een eenvoudige dagelijkse grafiek te maken met plekken om een ​​vinkje te zetten op elk supplement na je nemen. Pil dispensers die u invult op een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis kan ook helpen houden u op de rails.

•  Informeer uw arts van uw plannen om chronische vermoeidheid te behandelen met minerale supplementen. U zou geen problemen nemen van twee of meer vitaminen en mineralen op hetzelfde moment. Echter, een aantal van hen kan interfereren met voorgeschreven medicatie, dus contact op met uw arts.

Hints

  • Mineralensupplementen kunnen krijgen duur, dus winkel rond bij verschillende winkels voor de beste prijzen.
  • Vergelijk altijd de dosering grootte wanneer je kijkt naar generieke en naam-merk supplementen. Sommige generieke geneesmiddelen kan goedkoper lijken, maar je zou niet geld besparen als je meer pillen te nemen om dezelfde dosering te krijgen.
  • Vermijd het gebruik van digestie supplementen lange termijn. Je lichaam kan zijn eigen spijsvertering rol verminderen en dwingen je om extra behandeling te ondergaan.