Hoe wordt chronische vermoeidheid met een dieet Behandel

Hoe wordt chronische vermoeidheid met een dieet Behandel

Chronisch vermoeidheidssyndroom ondermijnt de energie van een persoon en ook leidt tot slapeloosheid, spier- en gewrichtspijn en andere problemen die organen van het lichaam beïnvloeden. Soms kunt u volledig te behandelen chronische vermoeidheid met een dieet veranderingen, maar ernstige gevallen vereisen een veelzijdige aanpak.

Instructies

Leer om het chronisch vermoeidheidssyndroom behandelen met Diet Changes

•  Verhoog de ​​hoeveelheid eiwit in uw dieet. Eieren, bonen en vele soorten vlees zijn goede bronnen van proteïne. Als u chronische vermoeidheid te behandelen met een eiwitrijk dieet, zorg ervoor dat je niet steeds meer dan 30 procent van je totale dagelijkse calorieën uit eiwitten.

•  Drink veel water om je lichaam goed gehydrateerd. Je moet het drinken van ongeveer 8 glazen water per dag. Je nodig hebt om zuiver water te drinken in plaats van frisdrank of sportdranken, omdat deze dranken bevatten grote hoeveelheden suiker.

•  Snijd zoete snacks uit je dieet. Suiker kan je een tijdelijke boost van energie, maar het is niet een goede manier om chronische vermoeidheid te behandelen. U kunt deze snacks met porties van vers fruit of een proteïne snack te vervangen om een ​​natuurlijke energie kick te krijgen.

•  Verminder de hoeveelheid cafeïne die u verbruikt. Cafeïne stimuleert het centrale zenuwstelsel, maar vertraagt ​​je naar beneden op de lange termijn, tenzij je het te drinken gedurende de dag. Koffie, thee, energiedranken en andere cafeïne-zware stoffen ook uitdrogen van uw lichaam.

•  Denk aan het verminderen van de hoeveelheid melk die je verbruikt. Veel chronische vermoeidheid-patiënten hebben ook gastro-intestinale problemen die worden versterkt door lactose. Probeer het drinken van sojamelk als alternatief.

•  Neem een supplement als onderdeel van uw chronische vermoeidheid dieet. Omega-3 supplementen kan handig zijn als je niet veel vis of eieren in uw dieet te hebben. Ijzer pillen kunnen helpen bij de strijd van de bloedarmoede dat veel chronische vermoeidheid patiënten plagen.

Hints

  • Het behandelen van chronische vermoeidheid met een dieet verandering kost tijd. Je zou verwachten aan een dieet te houden voor 4 tot 6 weken duren voordat u merkt dat grote stijgingen van de energie.
  • Misschien wilt u uw systeem te ontgiften voordat het starten van een dieet om chronische vermoeidheid te bestrijden. Vraag uw arts over veilige manieren om gifstoffen spoelen uit je lichaam.
  • Sommige mensen geloven dat de invoering van een snuifje zout in je water of op je eten kan helpen bij het bestrijden van chronische vermoeidheid syndroom.
  • Heeft een arts blik op uw bloedsuikerspiegel voordat je snijd grote hoeveelheden suiker uit je dieet.
  • Drink niet veel alcohol, want het droogt je lichaam.