Hoe wordt chronische vermoeidheid met Acupunctuur Treat

Hoe wordt chronische vermoeidheid met Acupunctuur Treat

Acupunctuurbehandeling omvat het inbrengen van speciale naalden in bepaalde plekken op het lichaam om de energiestroom en genezen ziekten te corrigeren. U kunt de chronische vermoeidheid te behandelen met acupunctuur, maar er is geen vaste procedure voor deze remedie.

Instructies

Behandel Chronische Vermoeidheid met Acupunctuur

•  Neem contact op met uw zorgverzekeraar om te weten of acupunctuur wordt gedekt door uw plan, omdat deze behandeling kan duur zijn. Een verwijzing van uw primaire zorgverlener om een ​​acupuncturist kan uw kansen op financiële steun te verhogen van uw verzekering.

•  Zoek een erkende acupuncturist in uw omgeving. De American Academy of Medical Acupunctuur houdt een lijst van beroepen (zie bronnen hieronder).

•  Maak kennis met de acupunctuur professional om uw mogelijkheden te bespreken voor de behandeling. Er is geen algemene werkwijze voor het behandelen van chronische vermoeidheid met acupunctuur, hoewel er verschillende theorieën. De acupuncturist kan willen elk van uw symptomen (slapeloosheid, spier- en gewrichtspijn of gebrek aan energie) individueel aan te pakken.

•  Praat over de mogelijkheid van het corrigeren van de harmonie tussen uw lever en milt. Sommige onderzoeken suggereren dat ongeveer 3/4 van de patiënten met het chronisch vermoeidheidssyndroom werden genezen na de qi energiestroom behandeld voor deze twee organen.

•  Gebruik acupunctuur om uw slaap-deprivatie problemen te corrigeren. Er zijn veel verschillende benaderingen acupunctuur slapeloosheid genezen, en sommige patiënten melden dat zodra hun slaappatronen worden normaal kunnen zij andere aspecten van chronische vermoeidheidssyndroom overwinnen.

•  Naleven van enkele maanden van acupunctuur om al uw chronische vermoeidheid symptomen corrigeren. Sessies moeten duren ongeveer 45 minuten, en je moet de behandeling meerdere keren hebben elke week. Je moet enige opluchting na de eerste sessie en na een week voelen bij de meeste.

Hints

  • Het kan nodig zijn om terug te keren naar uw acupuncturist om chronische vermoeidheid te behandelen als uw symptomen beginnen terug te keren. Het veranderen naar een meer actieve levensstijl kan helpen op lange termijn verlichting van CVS.
  • Uw acupuncturist Misschien wilt u een uitgebreide medische anamnese af te nemen bij uw eerste sessie om hem te helpen op te sporen die de energie meridianen de meeste aandacht nodig heeft en om hem te begeleiden bij het opstellen van een algemeen behandelplan.
  • Sommige acupuncturisten geven hun patiënten een kruiden-oplossing te drinken als onderdeel van de behandeling. Zorg ervoor dat u uw arts te waarschuwen voor eventuele allergieën die je hebt.
  • Ga niet door met acupunctuur te ondergaan als je na 2 weken voel geen opluchting. Misschien wilt u een andere acupuncturist zien of overwegen andere behandelingen.