Hoe wordt astma bij kinderen Beschrijf

Astma is een van de meest voorkomende chronische aandoeningen bij kinderen vandaag. In de Verenigde Staten, zijn er ongeveer 9 miljoen kinderen jonger dan 18 jaar die zijn gediagnosticeerd met astma.

Om voor jonge astmapatiënten te werken met hun ouders en zorgverleners om goed te behandelen en beheren van hun conditie, moeten ze begrijpen hoe vaak astma bij kinderen, hoe het de ademhaling en waarom een ​​goede behandeling is belangrijk beïnvloedt.

Instructies

Stel de Tone

•  Wanneer je gaat zitten om astma uit te leggen aan uw kind, neem een open, eerlijke en positieve benadering. Het is van essentieel belang dat uw kind zich prettig voelt en veilig bespreken van de staat, met u en andere zorgverleners.

Astma kan een zeer beangstigende ervaring voor kinderen en hun broers en zussen zijn. Uw eerste gesprekken kan een lange weg in de richting van het verlichten van hun angsten gaan. Als kinderen voelen dat hun ouders bang zijn, ze te angstig. Niet voorkomen dat het gebruik van het woord 'astma', zoals dit zal alleen stigmatiseren de conditie en verwarren de situatie.

•  van de spanning van het feit dat veel kinderen hebben astma en zijn in staat om een deel in de meest populaire jeugd activiteiten. Vertel je kind is het waarschijnlijk dat hij heeft vrienden die hebben astma en zijn leven gezond, normaal leven.

•  Leg uit dat ieder mens anders is en dat deze verschillen maken ieder mens uniek. In het dierenrijk, vissen ademen anders dan vogels. Sommige dieren, zoals walvissen, kan gaan een lange tijd houden hun adem in. Anderen kunnen dat niet. Er is geen "juiste" manier om te ademen; er zijn gewoon "anders" manieren.

Beschrijf Astma

•  Met behulp van een ballon en stro kan nuttig zijn bij het ​​illustreren hoe onze longen werken, vooral met jongere kinderen. Voor kinderen die hebben geleerd over het menselijk lichaam op school, kunnen deze visuele hulpmiddelen niet nodig.

•  in- en uitademen in de ballon, zodat het opblazen en leeglopen. Leg uit dat deze vergelijkbaar is met de manier waarop haar longen werken.

•  Bevestig de ballon om het stro. Vertel haar dat er lucht via buizen genaamd "bronchiën" zoals het onze longen vult. Blaas de ballon op te blazen lucht door het stro. Laat de ballon leeglopen, en merkt aan uw kind dat de lucht kwam terug door het stro.

•  Zeg hem dat astma veroorzaakt soms zijn bronchiën smaller te krijgen en dit maakt het moeilijker voor de lucht om in en uit te krijgen. Om dit te illustreren, klem het rietje en blaas lucht in de ballon. Vervolgens laat de lucht uit de ballon, terwijl je het stro geknepen te houden.

Wijs hem erop dat het langer duurde om de ballon op te blazen wanneer het stro werd geknepen en langer voor de lucht om eruit te komen van de ballon wanneer het stro werd geknepen. Wanneer het stro wordt geknepen, was er ook meer lawaai als de lucht beweegt uit de ballon.

•  Sluit dit idee met uw kind de aandoening astma, zeggen dat astma is net als wanneer het stro werd geknepen; het duurt lucht langer om in en uit de longen te bewegen en ademhalen is luidruchtiger.

Vertel haar dat de behandeling van de arts heeft zal "unpinch" haar bronchiën buizen voorgeschreven en laat de lucht in en uit gemakkelijker.

Hints

  • Zorg ervoor dat alle gezinsleden en verzorgers begrijpen conditie van uw kind en zijn gevoelig voor hoe het moet worden omgegaan.
  • Kinderen die oud genoeg zijn moeten opzoeken "atleten met astma" op het internet voor aanmoediging.
  • Zorg ervoor dat u de instructies van uw arts voor de behandeling en het beheer van de astma van uw kind te begrijpen en kunnen uitleggen aan uw kind en hun verzorgers.
  • Vertragen nooit zien van een arts als u vermoedt dat uw kind lijdt aan astma.