Hoe wordt ADHD bij Therapie Behandel

Hoe wordt ADHD bij Therapie Behandel

Gedragstherapie voor attention-deficit / hyperactivity disorder of ADHD, is belangrijk omdat mensen met ADHD gezicht problemen in het dagelijks functioneren in aanvulling op hun ADHD-symptomen van aandachtstekort, hyperactiviteit en / of impulsiviteit. De combinatie van medicatie en gedragstherapie resultaten in het verbeteren van ADHD en oppositioneel symptomen en andere gebieden van functioneren, zoals opvoeding en academische resultaten, op basis van een 1992 Journal of Abnormal Child Psychology studie van het National Resource Center aangehaald over AD / HD.

Instructies

•  Identificeer een professionele geestelijke gezondheidszorg die de therapie kunnen bieden. U kunt uw primaire zorgverlener of verzekeraar vragen om een ​​doorverwijzing.

•  Begin begeleiding zodra u of uw kind een diagnose krijgt, adviseert de National Resource Center on AD / HD. Vroeg beginnen is beter dan later te beginnen.

•  Begin psychotherapie en / of gedragstherapie. Psychotherapie moet worden gebruikt voor oudere kinderen en volwassenen. Het biedt een kans om te praten over lastige onderwerpen, leren manieren om negatieve gedragspatronen te veranderen en te bespreken hoe de ADHD symptomen te beheersen. Als het gedrag van therapie wordt gebruikt, ouders en leerkrachten te leren gedragsverandering strategieën.

•  Begin met een evaluatie van uw probleem of uw kind. Werken met uw zorgverzekeraar, het ontwikkelen van een plan van aanpak en gedragingen te richten.

•  Begin met kleine doelen. Verbetering zal geleidelijk, volgens de National Resource Center on AD / HD.

•  Gebruik een team aanpak, adviseert MayoClinic.com. Leraren, therapeuten, artsen en ouders moeten er samen voor zorgen dat de behandeling strategieën worden ingezet over de instellingen. Behandeling voor volwassenen moeten omvatten echtgenoten.

•  Leer vaardigheden die nuttig zijn in de dagelijkse interacties zullen zijn met je kind, als je een ouder van een kind met ADHD. Leren vaardigheden die u zal helpen bij uw interacties met anderen, als je ADHD. In gedragstherapie, kun je leren om antecedenten, of gedrag triggers wijzigen. Ouders kunnen leren om de gevolgen van gedrag, zoals straffen veranderen.

•  Inschrijven voor gezinsbegeleiding. Leven met iemand met ADHD kan stressvol zijn. Counseling kan u helpen te leren om te gaan.