Hoe wordt ADHD bij kinderen Explain

Het is nooit gemakkelijk om een ​​kind dat zij heeft een ziekte te vertellen of dat er iets "mis" met haar. Je moet het nieuws brengen op een manier die de ernst van de situatie benadrukt, maar niet haar gevoel schamen of denken dat ze een of andere manier defect. Kinderen met ADHD hebben over het algemeen gehoord negatieve dingen over hun gedrag van anderen als het is, dus je kan te maken hebben met een reeds gekneusd ego. Er zijn effectieve manieren om een ​​kind dat ze heeft ADHD vertellen. Gebruik het gesprek om dingen in een licht dat is hoopvol en bevestigende zetten.

Instructies

•  Lees over en vertrouwd te raken met ADHD. Hoe meer kennis je hebt en hoe meer comfortabel je bent met de conditie, hoe beter je in staat om de ernst en oplossingen over te brengen aan uw kind. Vind boeken over ADHD gericht leeftijdsgroep van uw kind die u zullen helpen om de juiste taal te gebruiken bij het bespreken van het te vinden.

•  Wees eerlijk met je kind. Kans is groot dat hij al weet er iets niet klopt, of dat hij anders is. Als je niet eerlijk bent, kan je hem de boodschap te geven dat ADHD slecht is of dat het iets is wat jij en hij zou moeten beschaamd over te zijn. Dat is het tegenovergestelde boodschap die u wilt overbrengen.

•  Gebruik de leeftijd passende woord om uw kind te vertellen dat ze ADHD heeft en dat het een stoornis of een "probleem." Maak je geen zorgen over haar worden bestempeld; ADHD is wat het is. Tenminste dit identificeert het probleem voor wat het is, in plaats van dat het kind de naam of geloven ze "lui", "onbeleefd" of "opzettelijk."

•  Leg je kind uit wat het hebben van ADHD middelen. Hij kan het nodig zijn om te proberen harder te concentreren dan andere kinderen of hij kan moeite hebben met stilzitten zo lang als andere kinderen. Zet dingen in perspectief om hem te helpen een beter begrip van hoe het hebben van ADHD past in zijn leven te krijgen. Laat hem weten dat een aantal van de kenmerken van ADHD - bijvoorbeeld, energie, creativiteit en enthousiasme - voordelen later in het leven kan zijn voor hem.

•  Beschrijf hoe de medicijnen die zij zal moeten nemen zal haar helpen om beter te concentreren, blijf kalm en stil en minder impulsief. Laat haar weten dat het medicijn er is om het gemakkelijker maken om de dingen die ze moet doen. Gebruik positieve taal die uw kind zal begrijpen.

•  Vertel je kind dat je van hem houdt, wat er ook gebeurt. Vertel hem dat je van hem zoals hij is. Het lijkt misschien een gegeven, maar het is gemakkelijk om te vergeten dat hij heeft jouw liefde en geruststelling dat hij in orde is, en dat alles in orde blijken. Praat over je eigen sterke en zwakke punten van toen je een kind was, en hoe je gewerkt om ze te overwinnen met hulp van familie.

•  Laat je kind weten dat ze niet de enige die ADHD heeft. Geef haar de namen van een aantal mensen die ze wil of respecteert, beroemd en niet in die ADHD blijkt niet over om haar terug te houden. Vind haar een aantal boeken die praten over het hebben van ADHD en die functie kinderen rond haar leeftijd.