Hoe word je een Fruitarian

Hoe word je een Fruitarian

Zoals de naam al doet vermoeden, een fruitarian is een persoon die eet alleen fruit, hoewel sommigen zullen ook noten en zaden in hun dieet. Net als vegetariërs, fruitarians kiezen dit dieet uit een respect voor het leven en om te genieten van een betere gezondheid. Een abrupte verandering om alleen het eten van fruit, kan echter een negatief effect hebben op je lichaam. Neem de tijd om geleidelijk veranderen van uw eetgewoonten en geniet van deze gezonde levensstijl.

Instructies

•  Begin met het maken van kleine veranderingen in uw dieet. U kunt beginnen met het eten van alleen fruit voor één maaltijd per dag of door het eten van alleen fruit één dag per week. Volg dit plan voor minstens een paar weken om je lichaam aan te passen aan de verandering in uw dieet.

•  Verhoog uw inname van fruit. Eet fruit voor een andere maaltijd per dag of voeg een andere dag van het eten van alleen fruit, weer waardoor uw lichaam aan te passen aan deze voor een paar weken voordat u andere wijzigingen.

•  Luister naar je lichaam. Als uw maaltijden zijn gevuld met meer en meer fruit je steeds meer bewust van hoe verschillende voedingsmiddelen invloed hebben op uw lichaam. U vindt uw vroegere dieet zal u niet voorzien van de energie die je hebt van het eten van alleen natuurlijke en ongekookt voedsel. Uiteindelijk eet alleen fruit met wat noten en zaden zal u tevreden en gezonder voelen.

Hints

  • Eet items uit je vroegere dieet wanneer je ze hunkert en eet veel van hen. Overvulling uw cravings zal helpen om ze te elimineren.
  • Vruchten worden vaak behandeld met chemicaliën om het uiterlijk en de grootte te verbeteren. Proberen te eten biologisch fruit om iets onnatuurlijk en mogelijk schadelijke vermijden.