Hoe werkt stress leiden tot depressie?

Hoe werkt stress leiden tot depressie?

Definitie van Depressie

Gedefinieerd door de Mayo Stichting voor Medisch Onderwijs en Onderzoek (MFMER), depressie "is een medische aandoening die de geest en het lichaam gaat." Stress beïnvloedt het fysieke lichaam maar ook emotionele en geestelijke gezondheid. Wetenschappers hebben gevonden dat veranderingen in de hypothalamus en hypofyse hersengebieden een rol in stress veroorzaakte mentale en emotionele problemen kunnen spelen. Hoewel genetica wordt aangenomen dat een rol speelt bij depressie, chronische stress stelt bepaalde individuen in gevaar. Sommige persoonlijkheden en temperamenten zijn van nature gevoeliger voor stress, en hun reacties en reacties leg ze op een verhoogd risico voor stressgerelateerde psychische problemen en ziekten, zoals depressie.

Hoe Stress Works

De American Psychological Association (APA) zegt stress is "het patroon van specifieke en niet-specifieke reacties een organisme maakt aan stimulus gebeurtenissen die haar evenwicht en fiscale verstoren of overtreffen haar vermogen om te gaan." Wanneer de hersenen stresssignalen herkent, bereidt het lichaam voor een reactie. Het zenuwstelsel wordt opgeroepen om te reageren en releases hormonen die de zintuigen te waarschuwen, te verhogen lichaam pols en ademhaling, en gespannen spieren. Deze reacties zijn het lichaam omgang met gevaren, zoals in het "vecht of vlucht" reactie. In dat opzicht, stress is een goede zaak. Het kan ook optreden stimuleren gevolg heeft dat een noodzakelijke taak. Wanneer stress chronische echter het lichaam raken versleten van constante aanvallen op zijn biologische systemen en mentale functies. Recente studies suggereren dat onopgeloste stress kan leiden tot psychische stoornissen.

Symptomen

Symptomen van depressie en stress vaak overlappen. Tekenen van depressie zijn: vermoeidheid, eetlust veranderingen, rusteloosheid / prikkelbaarheid en hoofdpijn of problemen met de spijsvertering. Deze symptomen zijn waargenomen bij gestresste patiënten ook. In de huidige snelle maatschappij en wereldwijde business economie, veel werknemers ervaren werkgerelateerde stress. Na verloop van tijd kan werkgerelateerde stress te compromitteren een lichaam van geestelijke vermogens. Dit kan leiden tot on-the-job problemen, die alleen maar versterken de stress. Chronische ziekte zoals langdurige of blijvende depressie kan een tijdje duren om te ontwikkelen. Het is moeilijk voor artsen om werkgerelateerde stress te beschuldigen voor depressie symptomen. Het National Institute of Mental Health (NIMH) beveelt een grondig lichamelijk onderzoek om te bepalen of de problemen van een patiënt het gevolg zijn van kortstondige stress of een meer ernstige depressieve stoornis.

Afnemende Stress

Behandeling keuze voor depressie afhankelijk diagnose en de ernst van de symptomen. Als een medische hulpverlener bepaalt dat depressie een patiënt is stress-gerelateerde, kan de behandeling omvatten ontspanningstechnieken zoals lichaamsbeweging, meditatie en yoga, of psychotherapie. Medicatie kan ook worden voorgeschreven.