Hoe werkt het Way You Hold Halters invloed hebben op hoe Biceps Grow?

Hoe werkt het Way You Hold Halters invloed hebben op hoe Biceps Grow?

Sterke, welgevormde biceps dona € ™ t moet een verre fantasie. Het bereiken van grote armen komt het neer op het hebben van een regelmatige workout en weten hoe de uitoefening van invloed op je spieren. Hoe u uw dumbbells vasthouden, bijvoorbeeld, beïnvloedt welk deel van je biceps u zich richt. Door het gebruik van een verscheidenheid aan oefeningen met verschillende grepen tijdens je workout youâ € ™ ll raken de spieren van alle kanten en krijgen de sterke, welgevormde armen youâ € ™ ve gewacht.

Traditionele Curl

De traditionele biceps curl gaat die halters met twee verschillende handgrepen. Op de startpositie, je handpalmen in de richting van je lichaam, maar als je het gewicht van de grond je je handpalmen te draaien, zodat u eigenlijk houdt de halter met een onderhandse grip en je handpalmen naar boven zijn gekeerd. Je draai je je polsen weer als je lager het gewicht om ze terug te keren naar hun oorspronkelijke positie. Deze handgreep de meeste nadruk op je biceps brachii, uw belangrijkste biceps spieren. Uw brachialis of lager biceps en brachioradialis of onderarm spieren optreden als synergist - of assisteren - spieren tijdens de traditionele krullen, zodat ze ook worden versterkt, maar in mindere mate.

Hammer Curl

De hamer krullen is een populair alternatief voor de traditionele biceps curl maar het eigenlijk werkt je arm spieren heel anders. In deze oefening begin je met je handpalmen naar je lichaam en ga verder met deze grip als je verhogen en verlagen van het gewicht. Hoewel dit sloeg je biceps brachii, de hamer krul legt meer de nadruk op uw brachioradialis en gebruikt uw biceps brachii en brachialis als synergist.

Geïsoleerde Curls

Geïsoleerde krullen zijn krullen die je armen te isoleren zodat ze € donâ ™ t krijgen hulp van andere spieren. De theorie is dat het isoleren van de spieren ze harder werken. Twee voorbeelden van geïsoleerde krullen zijn concentratie krullen en prediker krullen. In de concentratie krul, je de halter te houden, zodat je handpalm naar boven gericht in de hele oefening. Wat maakt deze oefening echter uniek is dat je zit en je de achterkant van je bovenarm tegen je innerlijke dij rusten. De preacher curl positionering is vergelijkbaar, maar in plaats van de rest van uw bovenarm op je dij, je hem rusten tegen een prediker bankje. Beide posities concentreren zich meer op uw brachialis. Ze houden ook de korte of mediale kop van de biceps brachii van volledig aanbestedende dus hoe meer nadruk op de laterale of lange kop van de biceps brachii wordt geplaatst.

Tips

Begin altijd uw training met een warming-up van uw spieren. Voer een set van elke oefening met een lichter gewicht aan uw spieren, banden en gewrichten voor te bereiden op de zwaardere gewicht. Kies een verscheidenheid van biceps oefeningen voor je trainingen om al uw spieren te versterken. Het American College of Sports Medicine adviseert uitvoeren 2-4 sets van elke oefening die je kiest met elke set bestaande uit acht tot 12 herhalingen. Beëindig uw training door het volledig strekken en uitrekken je hebt getraind. Laat minstens 48 uur tussen de trainingen van dezelfde spiergroep om uw spieren te herstellen en te groeien.