Hoe werkt het Medical Assistant Voer een nasaal irrigatie?

Hoe werkt het Medical Assistant Voer een nasaal irrigatie?

Nasaal irrigatie kan congestie en irritatie bij zowel kinderen als volwassenen te verlichten door het verwijderen van slijm en irriterende stoffen. U kunt uzelf een nasaal irrigatie thuis, maar u kunt meer comfortabel met een medisch assistent uit te voeren van de procedure in het kantoor van een arts zijn.

Voorbereiding

De medisch assistent zal gebruik maken van een paar eenvoudige hulpmiddelen, zoals een gloeilamp spuit, zout en een klein bassin, volgens de Mayo Clinic website. Met schone handen, zal de medisch assistent meng 1/4 theelepel zout met twee kopjes lauw water (ongeveer 98,6 graden) om het zoutgehalte van uw lichaamsvloeistoffen 'overeenkomen. Vervolgens zal de spuit volledig gevuld met het gezouten water, het verwijderen van de lucht.

De Procedure

De assistent zal je buigen over het bekken, iets naar voren leunt. Tip van de spuit zal worden ingevoegd in je neus voor de breedte van een vingertop's, hengelen deze naar uw oog buitenste hoek. De medisch assistent zal langzaam knijp de bol, zacht spuiten het water in je neus en uit laten lekken. De procedure wordt herhaald aan de andere neusgat, daarna opnieuw met een tweede volle injectiespuit.

Clean Up

Wanneer u klaar bent, zal de medisch assistent u een washandje te geven om te drogen uit en de procedure zal voorbij zijn.