Hoe werkt een inactieve Persoon Start om te oefenen?

Hoe werkt een inactieve Persoon Start om te oefenen?

Als de enige oefening krijg je beweegt je duim rond uw afstandsbediening, bent u in uitstekend, hoewel ongezonde, bedrijf. De Amerikaanse Centers for Disease Control en Prevention meldt dat 4 van de 5 van ons € dona ™ t krijgen bijna de aërobe activiteit die we nodig hebben, en minder dan dat de aard van de spierversterkende we moeten. Als je niet actief geweest zijn en willen in beweging te krijgen, kunt u aan de slag vandaag.

Make Up Your Mind

Voor de eerste stap van uw oefening programma dat u will not € ™ t moet een spier te bewegen, maar je moet je gedachten gaan. De reden dat de meeste mensen dona € ™ t starten of stok met een verandering in gedrag is omdat ze dona € ™ t maken een upfront engagement om dit te doen. Uit onderzoek blijkt het duurt ongeveer 21 dagen om een ​​gewoonte te vormen. Stel je hoofd dat je gaat tenslotte verantwoordelijk voor uw gezondheid en welzijn, te beginnen met een aantal regelmatige fysieke activiteit elke dag - wat er ook gebeurt. In drie weken, youâ € ™ ll op uw weg naar de gezonde levensstijl die u wilt. In ruil daarvoor zal u genieten van meer energie en vitaliteit en zullen wonderlijke dingen gedaan hebben voor je ademhaling, bloedsomloop en cardiovasculaire systemen.

Maak een kleine start-

Youâ € ™ ve al het harde deel gedaan door het maken van je geest. Lace up een aantal comfortabele wandelschoenen - ja, die in je kast zijn prima - en loop 10 minuten. Precies. U dona € ™ t moet geen speciale apparatuur om te gaan, hoeft u alleen maar om te gaan. Breng uw horloge.

Je zou kunnen beginnen te lopen rond het blok in uw buurt of het lopen van de binnenkant van uw dichtstbijzijnde supermarkt. Loop rond uw weide of uw appartementencomplex. Kies de dichtstbijzijnde, gemakkelijkste route kunt u zich verbinden tot één weet je dat je in staat om elke dag en elke dag compleet zal zijn. Ga niet langer dan 10 minuten vandaag. Morgen zul je net iets langer gaan - slechts een minuut meer. Tijd jezelf. Vijf minuten uit, vijf minuten terug. Thata € ™ s het.

Maak het leuk

Niets zal je meer energie of het vergroten van uw stemming sneller dan luisteren naar een aantal vrolijke muziek. Om te beginnen, het uitzoeken van 10 van uw favoriete muziek. Populairste dance beat liedjes duren drie of vier minuten. Kies een variëteit. Sommigen zeker om u op te staan ​​en bewegen zijn liedjes uit de jaren '70. Download een album van disco oldies of de beste van de rock 'n' roll om mee te beginnen. Op dag 1 je alleen lopen naar drie of vier nummers en youâ € ™ ll worden gedaan.

Make It Routine

Je hebt je horloge, je route en je muziek. Weer of geen weer, het maakt niet uit wat, je hebt alles wat je nodig hebt om je gezond bewegen gewoonte te ontwikkelen. Elke dag, loop je route, het toevoegen van nog een minuut om uw tijd. In drie weken tijd, door het toevoegen van alleen dat nog een minuut om uw reizen, zult u hebt gemaakt van uw eigen 30 minuten lopen routine. Stel een tijd elke dag dat je kunt lopen. Heb je wandelschoenen aan bij de voordeur klaar om te gaan. Een alarm instellen op uw telefoon of een klok om u eraan te herinneren dat het tijd is om te gaan. Ga dan. Uw enige vereiste voor 21 dagen is om elke dag te lopen, en loop een minuut langer dan je de dag ervoor. Nu gaan. Je bent 10 minuten verwijderd van een geheel nieuw gezond leven.