Hoe werkt een Cervix Dilate in Bevalling?

Introductie

Het lichaam gaat door veel veranderingen tijdens de bevalling aan te passen aan de afdaling van de baby's door het geboortekanaal. Eén van de belangrijkste veranderingen is de verzachting en dilatatie van de cervix. De baarmoederhals is een smalle cilinder gevormde opening in het onderste gedeelte van de baarmoeder. Het verbindt de baarmoeder en de vagina en tijdens de zwangerschap de baarmoedermond de foetus beschermt tegen infectie. Tijdens de zwangerschap de baarmoederhals dikker aanzienlijke sluiten de smalle kloof tussen de baarmoeder en de vagina. Maar als het lichaam zich voorbereidt op arbeid, de baarmoederhals dunner en werpt een groot deel van het slijmvlies dat de groeiende foetus te beschermen tegen de buitenwereld onderhouden.

Latente fase

De baarmoederhals lijkt een buis die ongeveer 3 tot 5 cm lang. Een gedeelte van de baarmoederhals, genaamd de externe os wordt ingediend in de vagina, en het andere uiteinde van de buis in de baarmoeder, de interne os. Tijdens de zwangerschap een slijmerige coating genaamd de mucosale plug blokkeert de opening om bacteriële infecties in de baarmoeder voorkomen. Als de baarmoederhals dunner tijdens het voortraject van de arbeid, de slijmprop komt. De verdunning van de baarmoederhals is de bepalende functie van arbeid en het verlies van de slijmprop markeert het begin van ontsluiting. Echter, sommige vrouwen niet eens merken dat het verlies van de slijmprop en soms is het vergoten wordt zo veel als een week voordat de weeën daadwerkelijk beginnen.

Active Phase

Het proces van cervicale dilatatie uitwissing genoemd. Een goede visuele illustratie van hoe de baarmoederhals dunner wordt, is dat van een life saver snoep oplossen. Het suikergoed begint als een dikke cilinder, en als het onder water, begint te dun, en gedurende een periode die de snoep wordt laag na laag werpen van de binnenkant van de cirkel totdat alleen nog een dun Nog brede cilinder. De baarmoederhals werkt op dezelfde manier. Zodra de slijmprop verdwenen en weeën beginnen, de bekleding van de baarmoederhals uitwist om een ​​pad voor de baby te wissen. Dit wordt algemeen aangeduid als de latente fase van de arbeid en het blijft totdat de patiënt 4-6 cm verwijd. Tijdens deze fase van de arbeid, contracties alleen helpen het lichaam verwijden, maar bij 6 cm hoofd van de baby's is meestal in het geboortekanaal en beweren druk om meer te verwijden.
Werkzame beroepsbevolking begint circa 6 cm ontsluiting. Op dit moment wordt de baarmoederhals beginnen om veel sneller te verwijden en de druk zal toenemen naarmate het kind beneden het geboortekanaal beweegt. Als de baarmoederhals verwijdt de volgende 4 cm, kunnen veel vrouwen de drang om te duwen of te dragen naar beneden te krijgen. Het is echter belangrijk om te wachten totdat de baarmoederhals volledig open te scheuren de baarmoederhals, wat een ernstige complicatie. Zodra de cervix verwijdt tot 10 cm, cervix dilatatie voltooid en is het tijd om de baby te duwen. Op dit moment is de baarmoederhals is flinterdun en over het algemeen niet kan worden gevoeld, omdat de baby's hoofd is gelijk met de externe os opening.