Hoe werkt Advair werk?

Hoe werkt Advair werk?

Inleiding

Volgens de American Lung Association, nog meer dan 20 miljoen Amerikanen lijden aan astma en ongeveer 5000 mensen sterven aan astma gerelateerde oorzaken elk jaar. Astma is een medische aandoening waarbij de luchtwegen ontstoken. Aangezien de luchtwegen zwellen, is er minder ruimte voor lucht reizen, waardoor ademhalingsproblemen en, in sommige gevallen, het onvermogen om te ademen. Veel behandelingen zijn op de markt voor astma. Een van de meest voorkomende behandeling opties is Advair.

Luchtwegontsteking

Een van de eerste manieren Advair werkt is door behandeling van de ontsteking van de luchtwegen. Dit wordt meestal veroorzaakt door een overijverige immuunrespons reactie op allergenen in de lucht. Om dit te behandelen, Advair heeft een corticosteroïd ingrediënt genaamd fluticason. Fluticason werkt als een anti-inflammatoire, na inhalatie verlicht de ontsteking. Dit verruimt de luchtwegen terug naar hun oorspronkelijke grootte.

Luchtwegvernauwing

Een andere manier dat Advair werkt is door het verlichten van de luchtwegvernauwing. Luchtwegvernauwing treedt op wanneer de spieren rond de lucht kanaal tussen de mond en longen vast. Wanneer allergenen en irriterende Voer een luchtweg reeds ontstoken door een immuunsysteem, het lichaam wordt gevoeliger voor them.This zal het lichaam reageren door het aandraaien van de spieren in een poging om de allergenen langs de luchtwegen bewegen en stoppen irritatie . Echter, dit sluit ook uit de luchtwegen nog meer. Advair heeft een ingrediënt genaamd salmeterol. Salmetrol specifiek werkt op de spieren rond de luchtwegen en veroorzaakt deze om te ontspannen om de luchtstroom te herstarten.