Hoe voor te bereiden voor een vijfdaagse Fast

Hoe voor te bereiden voor een vijfdaagse Fast

Voorbereiden voor een snelle is belangrijk, zodat je lichaam de kans krijgt om te wennen aan het gebrek aan calorieën. Of je bent gewoon drinkwater of het doen van een vijf-daagse sap snel, lees over de snelle en, in het geval van een sap snel, kopen verse, biologische groenten en fruit, zodat u zult worden voorbereid voordat u begint. Krijgen zo veel gedaan als je kunt voordat de vasten begint, zodat u meer tijd te rusten en te ontspannen door te brengen tijdens uw vasten.

Instructies

•  Kies een rustig moment om uw vijfdaagse snel doen. Als je een lang weekend te halen als je geen andere plannen, je moet alleen om bij te blijven op uw reguliere activiteiten voor twee dagen. Het is belangrijk om tijd om te rusten tijdens een snel omdat u waarschijnlijk niet de energie die je meestal doen voor alle activiteiten in uw normale dag-tot-dag leven.

•  Bezuinigen op voedingsmiddelen en dranken die deel uitmaken van uw normale dieet, maar zijn niet geschikt als je op het punt om snel. Dit geldt ook voor vlees en gevogelte, geraffineerde witte brood, rijst en pasta, suiker, cafeïne, alcohol en verwerkte voedingsmiddelen. Bezuinigen op deze voedingsmiddelen geleidelijk over een paar dagen eerder dan het elimineren van hen in één dag sinds die kunnen hoofdpijn veroorzaken. Als je dichter bij je snel te krijgen, te elimineren eieren en zuivel ook.

•  Eet voornamelijk biologische groenten en fruit. In de dag of twee voordat je snel, heb fruit voor ontbijt en groenten of duidelijke plantaardige bouillon voor lunch of diner. Tussendoor proberen om snacks aan verse sappen te beperken en gewoon water drinken als je honger hebt. Dit zal de overgang te maken naar het snel veel gemakkelijker.

•  Drink veel water. Kies gefilterd water of gedestilleerd water, maar zorg ervoor dat het de hoogste kwaliteit die u kunt vinden. Drink een glas water als je wakker wordt en blijven drinken een glaasje om de paar uur de hele dag door. Voordat je snel, voeg smaakstoffen zoals citrusvruchten of komkommer. U kunt dit ook doen tijdens je snel als het een sap snel. Water is niet alleen belangrijk voor hydraterende maar ook voor het reinigen van het lichaam.