Hoe voeding kan voorkomen Maagkanker

Hoe voeding kan voorkomen Maagkanker

Uitsnijden van Bad Habits

Voeding is alles over het krijgen van de vitaminen, mineralen, en antioxidents die je nodig hebt om gezond te blijven. Er zijn bepaalde slechte gewoonten die eigenlijk voorkomen dat deze vitaminen, mineralen en anti-oxidanten van het doen van hun werk. Maagkanker te voorkomen, moet je roken en drinken van alcohol te stoppen en drugs moet ook worden vermeden. Niet alleen hebben deze slechte gewoontes te stoppen van uw lichaam van de verwerking van voedingsstoffen, maar ze kunnen eigenlijk zelf kanker veroorzaken.

Uitsnede Fatty Foods

Houd een oogje op de verzadigde vetten en transvetten die u zetten in uw lichaam. Zorg ervoor dat deze vetten vertegenwoordigen minder dan 30 procent van de calorieën voor de dag, indien ten. Vetcellen kan maagkanker veroorzaken omdat ze uit elkaar te breken makkelijker dan andere cellen. DNA kan beschadigd raken. Dit kan leiden tot kanker cellen te vormen en ook helpen kankercellen groeien. Als u uitknippen slechte vetten, kunt u helpen om de kanker uit ontwikkelingslanden. Als u al maagkanker, kunt u uitknippen slechte vetten om de kanker te houden van het groeien.

Eat Meat Spaarzaam

Als je een vegetariër, bent u op het juiste spoor. Vegetariërs krijgen kanker half zo vaak als vleeseters. De beste manier om maagkanker te voorkomen is eten slechts 4 gram vlees per dag. Je zou het verstandiger zijn om wit vlees, dat minder vet dan rood vlees zijn kiezen.

Bezuinigen op Natrium

Zout wordt verondersteld bij te dragen aan maagkanker. Natrium bestaat in de vorm van keukenzout en in veel ingeblikt voedsel als conserveermiddel. Zorg ervoor dat je de voedingswaarde-etiket controleren op de achterkant van de bus om uit te vinden hoeveel natrium er in zit. Kies de blikken met de laagste hoeveelheid natrium. Als het mogelijk is, gebruik maken van verse voedingsmiddelen te voorkomen dat het toevoegen van extra zout aan uw dieet.

Eet groenten

Donkergroene groenten worden geassocieerd met het voorkomen van maagkanker. Dat komt omdat de antioxidents in hun dood de vrije radicalen die kanker veroorzaken. De beste donkergroene groenten zijn romaine sla (niet de iceburg sla), spinazie, boerenkool en boerenkool. Het is aanbevolen dat je eet 5 porties fruit en groenten per dag gecombineerd om effectief te voorkomen maagkanker.

Eet Fruit

Er zijn bepaalde vruchten die net donkergroene groenten doen werken. Bepaalde vruchten bevatten antioxidents die vrije radicalen, zoals aardbeien, bosbessen en frambozen te vallen. Een andere aanbevolen fruit is druiven. Druiven houden kankercellen in de maag groeien. Het eten van een verscheidenheid van vruchten zal helpen helpen de door uw arts voorgeschreven om de kankercellen te doden helemaal therapieën.