Hoe vind ik een Tandarts voor een Emergency Apppointment?

Tand pijn is over het algemeen constant, ondraaglijke en onhandelbaar. Het laatste wat je wilt doen is uren op zoek naar een tandarts bereid om u een noodsituatie afspraak geven. Met een beetje planning en het gebruik van lokale middelen, het vinden van een tandarts voor een noodsituatie afspraak is vrij goed te doen.

Hier krijg je een Dental verwijzing van uw Huisarts

Als het gaat om spoedeisende afspraken, het helpt om een ​​verwijzing van uw huisarts te hebben. Dit zal niet alleen helpen u een gerenommeerde tandarts om u te helpen in geval van nood te vinden, maar het zal u ook een verwijzing naam te gebruiken bij het boeken van uw afspraak. Wees duidelijk over wat de nood is bij het bellen naar de tandarts te zien, en bereid zijn om informatie vrij te geven over uw tandheelkundige geschiedenis. Na elk tandartsbezoek, krijgen een kopie van uw workup en bewaar deze in een map thuis. Dit zal de nood tandarts geven een betrouwbare geschiedenis.

Word of Mouth

Overweeg om vrienden en familie over tandartsen. Mensen zijn meestal bereid om eerlijk en oprecht over hun tandarts zijn, dus van mond tot mond is een goede manier om een ​​tandarts in een noodsituatie te vinden. Plan vooruit door scheduling overleg met een paar tandartsen te peilen wie het best kan worden gebruikt in een noodgeval. Door overleg met hen van tevoren, heeft u de gelegenheid om vragen te stellen, hun nood beleid te beoordelen en hebben contactgegevens voor noodgevallen.

Bezoek de ER

Als laatste redmiddel kunt u een bezoek uw lokale meldkamer; het personeel is er over het algemeen kunnen bellen welke tandarts of tandarts op te roepen is. Zodra de ER personeel werknemers verzorgen uw directe behoefte, of op zijn minst enige pijn onder controle is, zullen ze je vertellen om follow-up met een tandarts.