Hoe Verzet tegen alcoholmisbruik

Hoe Verzet tegen alcoholmisbruik

Zoals elke verslaving, kan alcoholisme en alcoholmisbruik uitdagend om te overwinnen zijn, maar er zijn manieren waarop u uw kansen te vergroten, waaronder mentale voorbereiding en om ondersteuning te krijgen. Het maakt niet uit hoe ernstig de alcoholmisbruik is geworden, is het mogelijk om volledig te herstellen, maar dit vereist volledige toewijding van het getroffen individu. Volgens HelpGuide.org, kan het drinken van problemen een aantal oorzaken, zoals sociale, milieu en psychische problemen hebben.

Instructies

•  Stel een datum en zich verbinden om te stoppen helemaal drinken van alcohol. Maak de inzet officiële door het vertellen van uw naaste vrienden en familieleden van uw plannen. Maak een lijst van alle manieren die niet drinken zal je leven beter te maken. Dit kan gebieden bestrijken zoals uw relaties, carrière en gezondheid die zou hebben geleden als gevolg van uw drinken in het verleden.

•  Vraag naar ondersteuning van anderen door te praten met een vertrouwenspersoon, het controleren van jezelf in een rehabilitatiecentrum of het bijwonen van vergaderingen voor alcoholisten, zoals de Anonieme Alcoholisten. Met anderen te praten en te horen over soortgelijke ervaringen kan motiveren en ondersteunen u in uw eigen herstel, en het zal je leren om te gaan met negatieve emoties op een gezonde manier in plaats van het drinken beter te voelen. Volgens HelpGuide.org, personen die steun te zoeken hebben meer kans om succesvol te overwinnen alcoholmisbruik dan degenen die dat niet doen.

•  Bel 911 als u last heeft extreme ontwenningsverschijnselen, zoals desoriëntatie, hallucinaties, koorts, constante braken of epileptische aanvallen. Bezoek uw arts en vertel haar dat je een drankprobleem te hebben en van plan om te stoppen met drinken. Volgens HelpGuide.org sommige artsen zal medicatie voorschrijven om ontwenningsverschijnselen te verlichten als ze denken dat het nodig is. Dit zou het geval voor personen die hebben een lange geschiedenis van alcoholmisbruik of alcoholisme.

•  Zorg voor een sobere levensstijl door het nemen van nieuwe, gezonde hobby's zoals sport, kunst, muziek en vrijwilligerswerk. Houd een dagboek om uw herstel en uw alcoholgebruik te controleren. Voorkomen dat overdreven benadrukt; regelmatig te oefenen, mediteren en het beoefenen van eenvoudige ademhalingstechnieken kan helpen als een stressvolle situatie zich voordoet.

Voor diepe ademhaling, adem langzaam en diep in door je neus. Adem in je middenrif, omhoog te puffen je maag in plaats van je borst. Houd de adem een ​​seconde voordat laten gaan door je mond, het voelen van de vrijlating van alle stress of spanning. Ga door met de ademhalingstechniek totdat je ontspannen voelen.