Hoe uit te oefenen met Spierdystrofie

Hoe uit te oefenen met Spierdystrofie

Spierzwakte is het belangrijkste symptoom van spierdystrofie. De verslechtering werkt zijn weg door het hele lichaam, van het gezicht om de armen en schouders, een daling van de heupen en de benen. Oefening is zeer moeilijk voor mensen met de ziekte en in sommige gevallen kan meer schade veroorzaken. Maar voor de algemene lichamelijke conditie, het is een goed idee om een ​​oefening programma dat werkt voor u te vinden.

Instructies

•  Werken met uw arts en een fysiotherapeut om een oefening programma dat niet zal leiden tot verdere complicaties te ontwerpen. U dient gecontroleerd te worden op extra spierschade kort nadat je begint en tijdens uw oefening regime.

•  Loop zo veel als je kunt. De voordelen, het maakt niet uit hoe klein ook, om uw cardiovasculaire systeem en uw botten zijn de moeite die u in een regelmatige routine lopen waard. Loop een paar keer per dag op een langzame, afgemeten tempo. Stop wanneer u zich moe voelt. Schieten voor langere periodes lopen op dagen dat je je beter voelt.

•  Zoek een low-impact oefening machine die comfortabel is voor u en u kunt ergens passen in uw huis. Gebruik een stationaire fiets of crosstrainer met mate aan een aantal spieren groepen werken op hetzelfde moment. Zwemmen kan een prachtige oefening voor mensen met spierdystrofie zijn.

•  Include kracht oefening met lichte gewichten in uw oefening regime. Voer zo veel herhalingen als je kunt en op dagen dat je sterker voelt, voeg herhalingen, niet het gewicht.

•  Stretch elke dag, waardoor armen en benen een bewegingsbereik zodat ze niet gespannen worden en moeilijker te bewegen. Nemen als veel actieve stukken als je kunt. Zoek iemand op je armen en benen te strekken als je ze niet zelf kan bewegen.