Hoe te wissen Minor Ringworm

Hoe te wissen Minor Ringworm

Ringworm is een schimmel groei die identiek is aan voetschimmel of jock itch is. Het valt meestal de warme gebieden van het lichaam, zoals de lies, romp of de hoofdhuid. Ringworm kan worden ongemakkelijk en is zeer besmettelijk. Als je ringworm die jeukt, is het best niet om krassen op het besmette gebied. Als het ringworm is klein, misschien huismiddeltjes helpen. Als de ringworm niet in vijf tot zeven dagen is verholpen, dient medische behandeling.

Instructies

•  Gebruik een anti-schimmel crème. Veel gevallen van ringworm kan worden gestopt door een over-the-counter anti-schimmel crème. Kies een crème die azool als actief bestanddeel bevat. Als u niet zeker welk product u moet kiezen, vraag dan een apotheker. Daarnaast producten Tinactin of aftate bevatten, zijn effectief bij de bestrijding ringworm en kan de jeuk verminderen. Verdeel de crème op de buitenkant van de ringworm en werk je weg in de richting van het centrum.

•  Draai je schoenen, want schoenen ringworms kunnen herbergen. Niet dragen van hetzelfde paar schoenen twee dagen in een rij om je schoenen een kans om lucht uit te geven. Daarnaast draag loszittende kleding als de ringworm is in een gebied dat in contact komt met uw kleding. Strakke kleding kan te veel warmte op te wekken, waardoor de ringworm te verergeren. Was je kleren en beddengoed in heet water en bleekmiddel elke schimmels te doden.

•  Neem uw ​​huisdier naar de dierenarts. Een huisdier dat is blootgesteld aan een persoon besmet met ringworm kunnen besmet worden. Het huisdier moet grondig worden gecontroleerd, omdat huisdieren kunnen worden broedplaatsen voor schimmels om te groeien. Beperk het contact tussen het huisdier en de besmette persoon tot de ringworm ontruimt.

•  Gebruik een medicinale shampoo. Als je ringworm in de hoofdhuid, kan een medicinale shampoo helpen om de infectie te houden van de verspreiding. Schuimt de shampoo goed en laat het zitten op de hoofdhuid voor vier tot vijf minuten voor het spoelen. Maak geen krassen op de hoofdhuid om irritatie te voorkomen.

Hints

  • Houd het besmette gebied schoon met een zachte zeep of een medicinale shampoo dagelijks.
  • Beperk het gebruik van hydrocortison crèmes aangezien schimmels kunnen stimuleren om te groeien.
  • Sinds ringworm is zeer besmettelijk, vermijd lichamelijk contact met anderen tot de symptomen verdwenen zijn.