Hoe te winnen bij Biofeedback

Hoe te winnen bij Biofeedback

Biofeedback, een medische praktijk die deelnemers leert hoe om te ontspannen, heeft geholpen patiënten met chronische pijn, migraine en andere aandoeningen. Monitoren zijn aangesloten op verschillende delen van het lichaam hartslag, ademhaling, huidtemperatuur en transpiratie bewaken. De deelnemers worden dan gevraagd om hun fysiologie te veranderen (verlagen hun hartslag, bijvoorbeeld) en meteen feedback krijgen van de machines om hun succes te volgen.

Instructies

•  Zie een gecertificeerde biofeedback technicus voor de beste resultaten. Een biofeedback technicus kan ook een fysiotherapeut, een arts, een psycholoog, een counselor of kan werken in een ander veld. Gecertificeerde biofeedback technici weten hoe ze de machines lezen en kan aanbevelen lichamelijke en geestelijke oefeningen, zodat u kunt profiteren van biofeedback.

•  Doe de oefeningen, ontspanningstechnieken of veranderen van uw levensstijl op basis van wat je technicus adviseert, of je zal niet de resultaten te zien. Bovendien moet je van plan bent op voortzetting van afspraken met uw biofeedback technicus, zodat u kunt zien of biofeedback daadwerkelijk voor u werkt.

•  Accepteer de verantwoordelijkheid voor je gezondheid. Begrijp dat biofeedback kan u helpen uw gezondheid te veranderen, maar alleen als je bereid bent te doen wat uw monteur adviseert en de verantwoordelijkheid voor het verleden gezondheid fouten die u zou kunnen hebben gemaakt nemen bent.