Hoe te Waardeer een Tandarts

Het gaan naar de tandartspraktijk kan eng en zelfs zenuwslopend zijn. Gelukkig zijn de meeste tandartsen zijn zich ervan bewust dat de patiënten minder dan psyched over het feit dat er zijn en zullen hun best doen om mensen op hun gemak voelen. Echter, sommige tandartsen niet sterk aanbevolen door anderen. Om anderen te laten weten hoe je je voelt over uw tandarts, beoordeel hem of haar.

Instructies

•  Vraag de receptioniste bij uw tandartspraktijk voor een suggestie kaart. Op deze kaart, zult u in staat zijn om het kantoor tarief, alsook een reactie te plaatsen over een van de tandartsen en medewerkers die er werken. Dit laat het kantoor weten wat ze nodig hebben om aan te werken.

•  Bezoek business review websites zoals Vimo (zie Referenties). Hier kunt u zoeken naar en beoordelen van uw tandarts als gelezen andere ratings van patiënten net als jij.

•  Maak een website of een blog gewijd aan elk van uw bezoeken met die specifieke tandarts. Houd een logboek en beoordeel elk bezoek. U kunt ook toestaan ​​dat anderen om hun ervaringen toe te voegen met die specifieke tandarts.

•  Spreek met uw plaatselijke krant over een rating sectie toe te voegen voor lokale bedrijven, zoals tandartspraktijken, of zelf een artikel schrijven voor hen. Omdat veel mensen vinden zichzelf steeds angstig en bang om naar een tandarts, zou dit een uitstekende manier om hen te helpen vinden een troostende, zorgzame tandarts zijn.