Hoe te voorkomen Pijn Hand Van Handschrift

Hoe te voorkomen Pijn Hand Van Handschrift

Writer's kramp en andere soorten van de hand pijn van handschrift praktijken hebben de volumes van commentaar voortgebracht. Het probleem is zo oud als de pen, maar de redenen voor handschrift de hand pijn zijn divers, maar de dader is meestal de houding van de pen de hand van de schrijver. Hier zijn een aantal manieren om de pijn van de hand handschrift voorkomen.

Instructies

•  Zoek een brief stijl die bij u past. Niet ingesnoerd gevoel een soort handschrift. Als blokletters zijn te moeilijk voor u om churn out, probeer dan kleine letters of omgekeerd.

•  Probeer steno. Als u een grote hoeveelheid van het handschrift aan het doen bent, is de kans groot dat het voor de notatie doeleinden. Verkorten van woorden om een ​​groot volume van schrijven tegemoet is zo oud als de heuvels. Maak je eigen afkortingen en gebruik ze om uw schrijven slanker en makkelijker op de hand te krijgen.

•  De-stress. Veel tijd, met de hand pijn van handschrift is een gevolg van een slechte houding, inclusief het vastgrijpen van de pen of potlood te strak en het aanvallen van het papier mee. Dit wordt vaak veroorzaakt door stress en mentale stijfheid. Ontspannen tijdens het schrijven en kijken of het een verschil maakt in hoe moeilijk het is om over een periode van tijd te schrijven.

•  Neem pauzes. RSI of RSI wordt meestal veroorzaakt door het doen van een activiteit voor een lange tijd zonder te stoppen. Een paar korte pauzes kan echt verjongen uw schrijvende hand. Laat je niet meegezogen in een 'maniakale' stijl van werken. Probeer te mengen tot uw taken gedurende de dag om uw schrijvende hand tijd om te rusten te geven.

•  Gebruik de technologie. Computers zijn handschrift kant pijn bijna achterhaald en vele werknemers die met veel schriftelijk te doen aan het doen zijn op een toetsenbord. Echter, met elk medium, er is altijd het risico van RSI, dus let op carpaal tunnel syndroom, en het gebruik van een aantal van dezelfde maatregelen, pauzes en ontspanning te werk blessures te voorkomen.