Hoe te voorkomen Leverziekte

Hoe te voorkomen Leverziekte

Hoe te voorkomen dat schade aan uw lever.

Instructies

•  Het is al eeuwen bekend dat overmatig gebruik van alcohol leverziekte kan veroorzaken. Er zijn andere manieren waarop uw lever beschadigd kan worden. Een gezonde lever is belangrijk voor gezonde lichaamsfuncties en zuivering van het bloed.

•  Alcohol is niet de enige oorzaak van de lever disfunctioneren. Als een persoon heeft een extreem hoge Chloresterol niveau dat Lever ook kunnen bewerkstelligen. De lever helpt breken en proces Chloresterol. Als de Chloresterol te hoog plaatst extra belasting op lever waardoor het zich vergroten. Een bloedonderzoek meten van leverenzymen in het bloed zou nuttig zijn bij het opsporen van dit soort problemen.

•  In aanvulling op Chloresterol, kunnen sommige infecties Leverenzym verhoging veroorzaken. Dat is waarom het belangrijk is om een ​​arts te raadplegen als u een langdurige ziekte of infectie die niet lijkt te worden steeds beter. Ten slotte kunnen sommige medicijnen leverfunctie tijdelijk veranderen. Iemand die geneesmiddelen op recept voor een langere periode moet routine bloedonderzoek hebben. De lever metabolizes geen alcohol of drugs, dat door het lichaam. Normaal gesproken, als de medicatie wordt verminderd of stopgezet de lever zal terugkeren naar de normale toestand. De lever heeft een uitstekende mogelijkheid om zichzelf te herstellen. Het duurt een aantal jaren tot leverziekte of Leverschade ontwikkelen. Vele malen hun zijn geen symptomen totdat de ziekte progesses.

Hints

  • Gebruik geen drugs en mix alcohol de combinatie kan giftig zijn voor je lever zijn.