Hoe te voorkomen Epididymitis

Epididymitis is een aandoening waarin de ontsteking van de bijbal, het vaartuig dat bezit en transporteert sperma. De bijbal is gelegen aan de achterkant van de zaadbal. Epididymitis kan leiden tot pijn in de testikels, penis afscheiding, bloedige sperma en pijn bij het plassen; dit is zeker een voorwaarde die u wilt vermijden ten koste van alles. Ontsteking is meestal het gevolg van een seksueel overdraagbare aandoening, zoals chlamydia of gonorroe. Gelukkig zijn er manieren om deze soa's te voorkomen en daarmee epididymitis vermijden.

Instructies

•  Gebruik een condoom. Het gebruik van een condoom, naast onthouding, is de veiligste manier om te voorkomen dat het oplopen van een SOA en vervolgens epididymitis. Dienst juiste condoom gebruik het risico van soa elimineren. Draag nooit een condoom twee keer; draag nooit twee condooms in een keer; Gebruik nooit een gescheurde of gebroken condoom. Na de zaadlozing, onmiddellijk uittrekken en afrollen van het condoom.

•  Practice monogamie. SOA's en epididymitis komen vaker voor bij mannen met veel seksuele partners. Door het hebben van seks met slechts één partner voor langere tijd, je sterk verminderen uw risico op het oplopen van een soa.

•  Prijzen getest, en vraag je partner om te krijgen getest. Zodra u en uw partner een schone seksuele factuur van de gezondheid te ontvangen, uw STD risico keldert.

Hints

  • Er zijn zeldzamer oorzaken van epididymitis, zoals frequente urineweginfecties en prostaat bacteriële infecties. Als u deze complicerende medische aandoeningen, overleg dan met uw arts over manieren waarop u kunt epididymitis voorkomen.